Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Halehaven, 21:48
A Cresthaven se ještě prodává? Ta byla ze všech které jsem pěstoval nejlepší.
Nektarinka Maria Aurelia, 21:43
84.60 - Jsou i školky, kde nektarinky a broskvoně vyorávají až nebo i na jaře, ale pokud jsou vyorané už na podzim a zaskladněné, a není možná jiná domluva, je lepší si stromek vzít domů a opečovat si ho sám.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 21:31
Ještě, ohledně skleníku, byl tam problém s mšicí na rajčatech, ale nějak se to samo postupem času vyřešilo.
Počasí 2025, 20:51
246.215, zde má jen jeden post, to bude asi nějakej zakuklenej kapucín z Trump royal guard, už je posílají úplně všude(a nebo se jen přihlašuje z mobilu a má pokaždé jinou IP). Chtěl jsem Vám doporučit, nasadit si okuláre, ale nyní když vidím váš... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 20:18
Ve skleníku pohoda, rajčat tam letos moc velkých nebude, hnojil jsem loni na podzim hlavně listovkou, takže násada menší. Měl jsem obavu dát Startky do skleníku kvůli horkům, ale jsem spokojen s chutí víc než loni u Pálava a Gallant. Ty poslední dvě... celý příspěvek >
Počasí 2025, 19:52
Tomu z Koryčan, který radil s tím čištěním karburátoru... U nás se zatím žádné pořádné zalévání nekoná, ale radar překonává odstíny! Tráva na sušení dnes pokosená, teda už další várka, tak by kápnout mohlo víc, počítal jsem s tím, proto další seč až... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 15:36
Phosfik, to se dá použít i proti padání klíčivosti? Používáte jen na jahody a nebo i v zelenině.
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 14:57
Jak se tak koukám, nejsou to já, kdo zde něco hrotí...
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 14:54
Deficit železa by vám ten koktejl mohl odstranil po cca. 3 postřicích, pokud jste si ho vědom a začnete před propuknutím příznaků.  U chybějícího boru je zbytečné se o tom v té koncentraci bavit. Takže pokud to dobře chápu, stříkáte tím jen... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 14:43
0,7 litru mám letos odskoušené postřikovačem do ruky na celkem důkladné omytí 9 hlávek zelí o hmotnosti kolem 3 kg, ale pouze z hora a z boků, pokud bych se měl snažit zasáhnot spodní části rostlin, musel bych použít zádový ruční a víc postřiku už by... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 14:35
Tak ať Vám to vydrží! Já osobně do skleníku foukám rosičem, teleskop není pohodlný a nezasáhne se vše, ručním postřikovačem jen ojediněle z důvodu podráždění očí a sliznic při delší expozici. Když si dovnitř nechci brát zrovna potápěčské brejle... a... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 14:25
Koukal jem u toho Yara Tera přímo na popisek etikety na obsah železa a boru v %. Tak železo tam mají napsáno ve 2 formách, celkově 4%, to je klasika, ale dájí se koupit i více procentní v balení pro malospotřebitele. Nechci se pouštět do diskuse o... celý příspěvek >
Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 13:42
Předpokládám, že tím 1 l myslíte celkovou dávku připraveného postřiku. Já mám teda skleník 6 m x 3 m a rajčat tam mívám tak kolem 12 kusů, ale při jejich aktuální výšce by mi 1 l postřiku do počátku skanuní v žádném případě nevystačil. Někdy tam... celý příspěvek >
TopTaste?, 15.8.2025
Poslední z přeživších originálních stromů Toptaste původem z Fytosu, zakoupen v UH, příznaky šárky na plodech...
Vlaška končí, 15.8.2025
Unikát to v žádném případě není u starých odrůd je to pravidlo, něco samo popadá i bez toho, ale jinak se jim prd.le na stromě prostě scvrknou. Dělají to ale i někteří novošlechtěnci i ti starší, pokud jim monilie nechá dozrát. U plodů napadených... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika