|
Příspěvky uživatele - 248.153
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žluté skvrny v novém travniku, 8.12.2017 Nejsem trávníkář, ale řekla bych, že pomalu začíná zima a žloutnutí konečků trávy je normální, možná v těch místech byla "o chlup" vyšší a tak ji mrazík chytil víc. Pokud jsou žluté jen vršky, tak to rostlinám nevadí, stejně to zjara... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 6.12.2017  Možná to byl původně krotón... Lída |  |
|  | Travní drn, 6.12.2017 A co se vám nezdá? Tráva tam má normálně kořínky. Travní plst jsou slehlé zbytky staré trávy na povrchu zeminy mezi mladou trávou, které se odstraní právě vertikutací Lída |  | Identifikace rostlin dle listů, 5.12.2017 Mně zas je záhadou, proč to je v TRVALKÁCH... Lída |  | 5 TOP odrůd jabloní, 2.12.2017 Gala dost trpí strupovitostí. Padlí u nás nebývá. Lída |  | 5 TOP odrůd jabloní, 2.12.2017 Průsvitné má v létě nejraději z letních odrůd dcera. Matčino má chuť, kterou nemá žádné jiné jablko. Rajka je moje chuťově oblíbená z novějších odrůd. Goldstar když utržené pořádně dojde, má ze zimních nejradši dcera. Wagenerovo mám ráda já (špatně... celý příspěvek > |  | Vidiový řetěz na motorovku, 30.5.2014 Dobrý den
Každý zde píše o klínech ale kde je koupit??? Na netu jsem nic nenašel.A kde sehnat pilu y katru??
Dík za odpověď |  |
 |
|
|
|