Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušky 2022, 20.8.2023
Muškatelka je pro mne vítanou letní lahůdkou. Ovšem jako většina letních hrušek má své "mušky" a má jich dost. Především dobrá je jen v optimální zralosti, která trvá poměrně krátce. Brzy hniličí. Často má kaménčitou dužinu. Pro nejlepší výsledky je... celý příspěvek >
Procházkova, 17.8.2023
Procházkovy jsou zatím jak šutr. Snědli jsme Katinky a ostatní začíná modrat, ale k jídlu to bude tak za deset, čtrnáct dnů. PP.
Info České ovocie, 16.8.2023
Vykašlejte se na to spamování.
Nesnasi, 15.8.2023
Možná je to stejný typ dotazu jako od Vlaďky. Termín "teče trus" málokterý chovatel použije. Chovat jednu slepici je v postatě týrání zvářt. Trol.
Borůvky chřadnou, 14.8.2023
Není třeba litovat žháře, že založil požár. "Paní" Vlaďka se neustále točí na měření ph jako jediném parametru pěstování borůvek. Ne pro to, že by to bylo důležité, ale pro to, že se to téma nechá stále donekonečna přehazovat a obcházet a protahovat... celý příspěvek >
Festival sliviek🫐, 13.8.2023
Čím víc čárek, tím víc Adidas = čím víc švestek, tím víc diskutujících.
Švestky 2023, 12.8.2023
Už chápu nadšení pana PzP nad Katinkou. Z dozrávajích pěti švestek jsem ochutnal a pak musel sebrat a nasadit spadlou čelist. Ne pro trpkost a kyselost ještě prozelenalých plodů, ale pro sladkost a aroma, které bych v takovém stavu zralosti zdaleka... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 12.8.2023
244.210: Máte pravdu! Člověk zapomíná, ale jsem rád, že jsem se trefil, spíš intuitivně. Vzpomínám na ty diskuse a probíhaly přesně stejně. Jakoby seriózní dotaz, neustále roztahovaný a natahovaný, stále neřešitelný pro nové okolnosti. Je to přesné... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 9.8.2023
Ty díry nade dnem - přepad - se dělají proto, aby dole zůstala zásoba vody a přitom rostlina nebyla přemokřená. Funguje to asi dobře, mám to tak upravené u borůvek na zahradě a zatím si nestěžovaly. Větve přetížené plody jsou až k zemi.
Hrušky 2022, 9.8.2023
Tak jsem dneska ochutnal první spadlé muškatelky a tak jako každý rok se mi vrátila doba prázdnin, her a malin nezralých. Zahrada, které kralovala obrovská muškatelka a kterých jsem vždycky zkonzumoval kvanta. Je to moje nejmilejší hruška. 
Réva 2022, 9.8.2023
To máte pravdu, bohužel mi réva plodí spolehlivěji než třeba broskvoně a letos i peckoviny. PP.
Borůvky chřadnou, 9.8.2023
Vlákno je stejně nepřínosné. By mně zajímalo, jak dramaticky dešťová voda mění Ph zeminy. Dál by mně zajímalo, jakto, že moje desetileté borůvky zasazené v igelitové míse a v rašelině na zahradě bezvadně prosperují a plodí. Zalévá je pouze déšť a... celý příspěvek >
Borůvky chřadnou, 8.8.2023
Tohle je fakt zábavné vlákno, nu což srandy není nikdy dost. Už jsme se poučili, že borovkám chybí většina prvků Mendělejevovy soustavy, akorát transurany byly vcelku logicky opomenuty. A jedeme dál, močálem černým kolem bílých skal.
Hrušky 2022, 8.8.2023
Měl jsem ji zasazenou, před tím než začala plodit ji snědl hryzec. Dál už jsem ji neobnovil. PP.
Borůvky chřadnou, 8.8.2023
Spíš bych doporučil si za ty peníze koupit borůvky v hypermarketu. Zabalené v plastové krabičce, jedna jako druhá. A kolik by jich bylo!
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika