Příspěvky uživatele - 49.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rakytník 🫒, 13:17 Obsahuje fotku
Další záhradkár dal príspevok ako mu škorce zdecimovali Rakytník hoci nebol ešte celkom zrelý aj tak ho zničili v prírode je už málo ovocia tak škorce idú do záhrad. 
Klasterosporióza broskyňe 🍑, 13:10 Obsahuje fotku
Všimol som si že na záhradkárskych fórach sa dosť píše o tejto chorobe klasterosporióza tento rok bol silný infekčný tlak tejto choroby mám 7 odrôd broskýň a iba jedna Caterina má klasterosporiózu stále boli 3x striekané prípravok Signum, túto odrodu... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 13:02 Obsahuje fotku
MH Naslaždenie všetko obrané niečo zostalo a už sú tam osy Vinoslivyj je stále dobrý tiež sa zneho dosť už obralo. Lilicot, Augustín sú už výborné sladké veľmi štavnaté. 
Zaosu Red Striped🍐, 8:01 Obsahuje fotku
Aj túto hrušku plus Chuhwang tam má v zahradníctve L.
Hanfu 🍏, 7:54 Obsahuje fotku
V Linbachu má zaujímavé odrody aj táto tam je.
Hanfu 🍏, 2.8.2025 Obsahuje fotku
Další kámoš sa pochválil odrodov čo získal z Číny jabloň Hanfu a ďalší Francúz keď som mu to preposlal odpísal, keď chcem pošle mi vrúble má túto odrodu.  Keď budem chcieť pošle aj Dora jabloň.
Topfive, 2.8.2025 Obsahuje fotku
Fotky posielam kámošom do zahraničia, hneď mi dali aj oni čo majú nové ponúkli mi 2 odrody budú vruble odroda slivky Vanette ďalšia Nenka tú predávajú aj v Limbachu.
Topfive, 2.8.2025 Obsahuje fotku
Peter vlani mi ju búrka zlámala tak som ju vykopal.Teraz som bol v záhrade spravil som pár fotiek odrôd sliviek.
Rainbow 🍐, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Záhradkári na iných fórach v zahraničí dávajú foto odrôd čo získali a teraz majú prvú úrodu tak sa chcú pochváliť, niektoré odrody sú aj ich krížence.
Libanonské hrušky 🍐, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Každý deň dávajú zahraničný pestovatelia niečo nové takže zase hrušky. 
Honey Crisp🍑, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Nádherná žltá slivka ktorá bola teraz predctavená pestovateľmi.
Galamic Ammerol 🍎, 1.8.2025 Obsahuje fotku
Dnes zasa niečo nové predctavené dve odrody môžete si niečo prečítať. 
Libanonské hrušky 🍐, 31.7.2025 Obsahuje fotku
Táto šlach.stanica spolupracuje s EÚ šlach.stanicami majú tam veľa zaujímavých nových odrôd čo má dnes tak zaujalo dám sem.Nazov odrôd neuvádzajú aj keď sa ich nato veľa ľudí pýtalo. 
Broskvoně 2025, 31.7.2025 Obsahuje fotku
Vedšínov všade sú sťažnosti na hmyz všetko ničia
Kiara🍐, 30.7.2025 Obsahuje fotku
Šlachtitelská stanica predctavila novú skorú hrušku Kiara niečo si o nej prečítajte. 
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika