|
COKLI COT 🍑, 21:13  Ďalšia nová odroda |
 |
SweeTango, 21:09  Prvé dve jablká už som koštoval sú výborné nádherne sa vyfarbuju krásna úroda.Sweetango je sladšie Coryphée je kyselšie osviežujúce. |
 |
|
 |
Ázijská hruška 🍐, 20:55  Neskutočne veľká hruška zverejnili to záhradkári z Taiwanu dnes. |
 |
Lilibet 🍎, 20:49  Dnes bola Lilibet oficiálne predctavená |
 |
Používať alebo nepoužívať postreky🍎, 7:55  Takto dopadnú vedšinov záhradkári, ktorý nedajú ovocným stromom to čo potrebujú. |
 |
ARGESSIS 🍐, 7:45  Ďalší záhradkár pridal príspevok o svojej pestovanej hruške. |
 |
Nová podnož pod broskyňe ROOTPAC 40🍑, 7:39  Včera som čítal o tomto podpníku na Španielských stránkach možno táto podnož záujme pestovateľov broskýň. |
 |
Zee🍎, 11.8.2025  Dnes ďalšia odroda predctavená určite budú o pár dní viac o nej písať. |
 |
Agent 🫐, 11.8.2025  Táto Rumunska odroda je vynikajúca, je veľmi šťavnatá má jemné kyselinky sladká už teraz má 23 Brix takú sladkosť už má aj Toptaste čo padá na zem dávame do suda nech to pomaly kvasí takéto teploty vyhovujú slivkám stúpa cukornatosť. |
 |
Zlatka 🍑, 11.8.2025  Je to vzhľadovo krásna slivka ale chuťovo slabota málo šťavnatá sladkosť síce slušná ale taká nevýrazná chuť sklamala ma. |
 |
|
 |
Ziola 🍎, 11.8.2025  Dnes ďalšia predctavená odroda Ziola. |
 |
CYBELE-Delrouval🍎, 11.8.2025  Dnes predctavená nová odroda. |
 |
Yablunivskaya 🍐, 10.8.2025  Každý deň záhradkári predctavujú svoje dopestované nové odrody jedna ma zaujala tak to sem dám. |
 |
LUXICO 🍑, 10.8.2025  Každý deň dávajú zahraničné spoločnosti niečo nové teraz je tam marhulka LUXICO 🍑.Nektariniek, broskýň je tam spústa čo je tam nových odrôd. |
 |
Lilibet 🍎, 9.8.2025  Keď budem vedieť viac napíšem. |
 |