|
Příspěvky uživatele - 163.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíseň, 22.7.2025  Dobrý den,
na jedné rostlině stolní révy se objevila nějaká plíseň. Mám hrozen odříznout a zlikvidovat, aby se nákaza nešířila dál a čím příště preventivně stříkat? |  | Broskvoně 2025, 18.7.2025 Ze Spomyšle mně poslali místo červeného angreštu Salut nějaký jiný zelený angrešt. Poslal jsem jim reklamaci s fotkou a peníze za angrešt mně minulý týden vrátili. |  |
|  | Broskvoně 2025, 18.7.2025 Ze Spomyšle mně poslali místo červeného beztrného angreštu Salut nějaký zelený trnitý angrešt. Nafotil jsem jim to a před týdnem poslali zpět peníze. |  | Nový ovocný sad, 16.7.2025 Když už máte takový obdivuhodně široký sortiment, tak mně tam chybí vinná réva, případně kiwi. A první min. 3-4 roky po výsadbě bude třeba poctivě zalévat. Přeji ať se daří. |  | Červenání listů na révě, 22.6.2025 Stříkal jsem na jaře 1x Sulkou. Mám celkem 10 keřů různých stolních odrůd a tyto červené listy jsou pouze na jednom keři. Pak na dalším keři byl vlnovník, tak jsem použil Kumulus WG |  | Červenání listů na révě, 22.6.2025  Keř stolní révy Skazka červená 2 roky od výsadby má červené okraje listů. Jedná se o chorobu? |  |
 |
|
|
|