Příspěvky uživatele - 163.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plíseň, 22.7.2025 Obsahuje fotku
Dobrý den, na jedné rostlině stolní révy se objevila nějaká plíseň. Mám hrozen odříznout a zlikvidovat, aby se nákaza nešířila dál a čím příště preventivně stříkat?
Broskvoně 2025, 18.7.2025
Ze Spomyšle mně poslali místo červeného angreštu Salut nějaký jiný zelený angrešt. Poslal jsem jim reklamaci s fotkou a peníze za angrešt mně minulý týden vrátili.
Broskvoně 2025, 18.7.2025
Ze Spomyšle mně poslali místo červeného beztrného angreštu Salut nějaký zelený trnitý angrešt. Nafotil jsem jim to a před týdnem poslali zpět peníze.
Nový ovocný sad, 16.7.2025
Když už máte takový obdivuhodně široký sortiment, tak mně tam chybí vinná réva, případně kiwi. A první min. 3-4 roky po výsadbě bude třeba poctivě zalévat. Přeji ať se daří.
Červenání listů na révě, 22.6.2025
Stříkal jsem na jaře 1x Sulkou. Mám celkem 10 keřů různých stolních odrůd a tyto červené listy jsou pouze na jednom keři. Pak na dalším keři byl vlnovník, tak jsem použil Kumulus WG
Červenání listů na révě, 22.6.2025 Obsahuje fotku
Keř stolní révy Skazka červená 2 roky od výsadby má červené okraje listů. Jedná se o chorobu? 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika