Příspěvky uživatele - 91.196

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tlustice - skrny na listech, 31.7.2023
Ztrácím vlas a má kočka chlup, rostliny zase listy-ani ty na tlustici nemají před sebou nekonečný život, to, co vidím na fotce mě neděsí, pro pěknější podívání bych ten nejspodnější léstek odštípl a příliš se nestresoval, SPCH.
Borůvky chřadnou, 31.7.2023
Poskytl bych jí asi 2krát větší nádobu. SPCH
Výrůstky jabloně, 30.7.2023
Vypadá to, že ty výhony rostou z části kmene pod naštěpovanou horní částí. Nejen jádroviny se tak ve vyšším věku často chovají, půda pod nimi bývá vyčerpaná, dráhy mezi funkčními konci-okraji kořenů a opostranou v koruně se každý rok v součtu... celý příspěvek >
Nerostoucí melouny, 29.7.2023
+mšice a jejich podporovatele mravence? SPCH
Změny ve fóru ++++, 25.7.2023
BOJ- s mandelinkami, o zrno, s oteplováním, se slimáky, s covidem, s klimatickou změnou, s desinformacemi, s vysokými cenami nejen energií, s inflací...- bojuj, nebo se BOJ-ještě, že je mír-nebo ne? SPCH
Počasí, 25.7.2023
Právě jsem se vrátil... nikoliv z Hradu-ikdyž ulici toho jména u nás za zatáčkou máme-ze zahrádky u domu. Tam jsem se za vydatné pomoci zeťáka úspěšně popasoval se srolovanou plechovou střechou kůlny-to se jí stalo včera po 17h 30 minutě při vichru a... celý příspěvek >
Rezave až di fialova listy ostružin a malin, 21.7.2023
Začínáte s pěstitelstvím? Maliníky a ostružiníky mají specifický životní cyklus, jejich nové výhony se z bylinné formy časem, vyzráváním mění v dřevité-to se ostatně děje i u dalších dřevin, jenže ty m.+o. po prvním zaplození konkrétní nadzemní části... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 20.7.2023
? SPCH
...veřejné...-se mi ztratilo v-vvvvvvvvvvvvv-tak několik do foroty, SPCH.
Bod zlomu dle mého byla nešťastná poznámka jednoho pána, který asi před třemi, čtyřmi roky nazval druhého pána PISÁLKEM. Nevšiml jsem si, co ho k tomu vedlo, jestli si správně, nebo nesprávně vyhodnotil slova toho druhého, zda a jak spolu... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 19.7.2023
Vážený pane Petře z Pardubic, moje rýmovačka byla jen reakce na povzdech p. Rafaela-tedy bez fixace na kohokoliv konkrétního. Je mi líto, když se potenciál lidského ducha znehodnocuje-a je jedno, jestli jde o Zahradu či jiné prostory. Do fungování,... celý příspěvek >
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 19.7.2023
Jsem ještě větší menšík-letos asi jen 30 m2. Po výsadbě to vypadalo velmi nadějně-jakási vláha po zimě byla, Zmrzlíci neůřadovali. Potom však bylo dlouho chladno a sucho, možnost zálivky omezená-mj.se mi dost pokazilo pravé rameno, které je mým... celý příspěvek >
Změny ve fóru ++++, 18.7.2023
Andělé-i ti padlí, formují náš Svět. Trn-ten osten chrání svojí růže Květ. Řeka může býti stejná, Voda však už jinde, vpřed...SPCH
Je možné presadiť 6-8 ročné odrastené tuje smaragd?, 17.7.2023
Jde i o čas přesazení-kdy-jestli okamžitě, nebo na podzim, či zjara? Pokud by to počkalo, tak teď bych je zakrátil asi o půl metru, obrytím přetnul alespoň některé kořeny v trochu větší blízkosti od kmínků, než je předpokládaná výkopová-do podzimu,... celý příspěvek >
Slepice stále kvokají, 16.7.2023
Hodně sluníčka? SPCH
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika