Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mantet, 3.8.2019
Byl jsem na dovolené, raguji tedy nyní.Pokud vim, vyjímečná chuť Mantetu jako letního jablka je bez duskuzí a nebyla zatím zpochybněna.Tak co chcete dokazovat? Popis vlastností jak jste jej napsal se hodí na každou ranou letní jabloň.Jenom ten... celý příspěvek >
Mantet, 27.7.2019 Obsahuje fotku
Mantet - 2019 - štíhlé vřeteno. Po roce ovocnářského nezájmu opět Mantet přesvědčuje o své vyjímečné kvalitě letního jablka.Chuťově bez konkurence. Zahradě zdar - Mičurin II  (470 m)
Co vaše réva 2019?, 27.7.2019 Obsahuje fotku
Vostorg ve skleníku ve tvaru pěstování vertiko.Za 10÷14 dnů ke konzumaci. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Odrůda Admiral, 18.7.2019
Pane TomNR, moje zkušenosti jsou zatím mizivé.Je to první úroda.Doposud jse provedl dva Ca postřiky.Zatím dobrý.Tato odrůda má velmi rychlý vývoj plodů a tak jsem začal s Ca ošetřením brzy.Řekl bych, bujný růst Admirála je jeho nepřítelem.Dlouhé... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 17.7.2019
O moji objektivitu nemějte obavy, ta je mi dána charakterem a láskou k ovocnaření.Trapný úvod je snad jasný důkaz kam vitr vane.Sami jste se tak pojmenovali.Kupodivu pravdivě. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Odrůda Admiral, 17.7.2019 Obsahuje fotku
Při nákupu stromečku Admirál jsem vybíral asi z 15 sazenic.Byly nápadně stejné a lišili se pouze výškou kmínku.Mohutné a silné kmínky s dlouhými a silnými letorosty zapěstované korunky.Jedna sazenice se však od ostatních nápadně a výrazně... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 17.7.2019
Jirko Jirko oslovil jste mě jako Váš učitel a vzor, když nevěděl jak odpovědět na věcné argumenty.Je třeba mě zesměšňovat ale hlavně překrucovat.Kdysi jsem Vás považoval za velký talent s fantazií a nezávislým myšlením.Pozvánka do Lysic z Vás bohužel... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 15.7.2019 Obsahuje fotku
Připojuji ještě jednu zkušenost s tímto způsobem roubování.Provedl jsem roubování na pařízek ještě na jednu podnož - foto 1.Byl to na podzim vasazený špíčák (MM 106) neznámé odrůdy (záměna).Věděl jsem o riziku nedostatečného zakořenění ale riskl jsem... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 10.7.2019 Obsahuje fotku
Jak jsem již uváděl, řešil jsem letos nedostatek místa, nevlastnil žádné podnože a ve spojení s neočekávaným obdržením zajímavého genetického materiálu jsem musel improvizovat.Nelehká volba.Zvolil jsem poprvé metodu pařízek.Obětoval jsem dva mladé... celý příspěvek >
Roubování, 7.7.2019 Obsahuje fotku
Letos jsem se dostal k velmi zajímavému genetickému materiálu.Musel jsem řešit nedostatek místa ale hlavně, neměl jsem podnože.Poprvé jsem musel přeroubovat na své zahradě celý zákrsek. Fota 1÷4 ukazují postup přeroubování zákrsku Cherry Cox.... celý příspěvek >
Opad plodů Admirálu, 3.7.2019
Proč jste se ptal na můj názor?Přece je dle vaší propagandistické skupiny vše jasné.Jsem prostě ve vašem zvrácené filozofii lhář a provokatér.Chápu, že vám pravda nevoní.Kážete vodu a sami pijete víno..Nikdo tady neřeší Vaši skladbu odrůd.Jde o... celý příspěvek >
Opad plodů Admirálu, 2.7.2019
Nevidím souvislost vašeho iroinickéko příspěvku vúči padání plodů na jabloních po přirozeném opadu.K tématu nemáte ani náznak pochopení tohoto problému.Jen tu idealizujete milááška aniž by to bylo podloženo jinými pěstiteli.Oblbovat samozřejmě můžete... celý příspěvek >
Štíhlé vřeteno - zakracovat nebo ne?, 17.6.2019 Obsahuje fotku
Zdravíčko vřetenáři V zimě jsem na netu objevil tvarovací spony pro zapěstování štíhlého vřetene a vřetenových zákrsků. Tvarovací spona k formování již ohnutých větví konkrétně jednoletých přírustků do horizontální polohy obr.1 a... celý příspěvek >
Ostružina Navaho neroste, 16.6.2019 Obsahuje fotku
Navaho se mě chovala a chová přesně jak popisuje pan 3.155.První prouteček se neujal.Změnil jsem prodejce, došla mohutnější sazenice a ta se ujala.Po asi dvou letech od výsadby při holomrazech jsem se domníval, že vymrzla.Proutek se objevil z... celý příspěvek >
Lysice 2018, 9.2.2019 Obsahuje fotku
Nazdar Nevím co tam koštovali za vzorek v tom Novém Ostrohu ale vyhlásit jako nejškaredější jablko Pink Lady je fakt hustý.Na snímcích dnešní foto vzorku co jsem si včera přivezl ze zahrady.Je opravdu vizuálně nezajímavé.Snědli jsme jej rychle s... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika