Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Briliant, 8.9.2021 Obsahuje fotku
Jen tak pro zajímavost jsem nafotil první plod Briliantu který je naroubovaný na Cherry Cox.Jeho letorost jsem využil na naroubování Splendouru.Samostatný stromek jsem roubem vytvořil naroubování na podnožový pařízek.Nyní je již pěkné vřeteno a při... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 8.9.2021 Obsahuje fotku
Williamsova červená (purpurová) pro svoje fialové zbarvení ja na stromě velmi atraktivní - obr.1.Ve skládce se její původní barva postupně stává tmavě cihlově červená - obr.2.V této podobě je ideální ke konzumaci.Lze perfektně sledovat dozrávání... celý příspěvek >
Jabloň Mio, 8.9.2021 Obsahuje fotku
Reaguji trochu pozdě ale v sobotu jsem se doma otočil na chviličku a pádil jsem zpátky na zahradu abych využil počasí po nevlídných dnech a dal zahrádku trochu do pucu.Omluvenka příloha 3÷5.Kdysi jsem výraz stromová zralost někde četl a nějak se mě... celý příspěvek >
Jabloň Mio, 4.9.2021 Obsahuje fotku
Mio - 2021 - dvě větvičky na Jonathanu Švédská letní odrůda. Křížení (Worcesterská parména x Oranie).Zatím na stromě, zítra asi očešu.Po dosažení stromové zralosti má sklon opadávat.První úroda krásných plodů.Použil jsem roubování na... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 1.9.2021
189.109 mohu klidně odkazovat na jiné statě předložených popisů Admirála.A takto se můžeme učítat do nekonečna.Ignorujete zkušenosti mnohých pěstitelů kteří mají vzrůstné stromy a podnože nebo přeroubované polokmeny a přesto se nemohou dopěstovat... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 1.9.2021
Doktor 92.38, 236.1 a majitel dalších registrací.Každý si může ověřit za registračním číslem kliknutím na otazník skutečnou identitu pisatele.Stačí jít do minulosti. Už v prvním odstavci příspěvku doktora 92.38 je plno manipulace a lží.Podsouvá... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 1.9.2021 Obsahuje fotku
Petře z H alias 189.109 vy znáte zákonitosti pěstování Admirálu?To myslíte to neověřené tvrzení jistého člověka, že úspěšnost zařídí pouze vysoký tvar se silnou podnoží?Já jsem před výsadbou použil jiné zdroje a to šlechtitele obr.1 a jednoho z... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 30.8.2021
Ty staré a zbídačené stromy jsou souseda.Namyslím si, že by zdravotně ohrožovaly moji výsadbu.Jsou na jižní straně a tak mě trochu stíní.Mnoho jich je proschlých a bez jakékoli údržby.Jak napsal doktor 236.1. Stav Admirálu je způsoben přílišnou... celý příspěvek >
Honeycrisp, 29.8.2021 Obsahuje fotku
Tak letos se snad už konečně dočkám.Honeycrisp jsem si objednal kdysi na e-shopu.Přišel dlouhý špičák.Zakrátil jsem jej a založil korunku pro potřeby malé zahrady.Na snímku 1a2 první plody.Druhým zdrojem byly darované rouby jednoho... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 29.8.2021 Obsahuje fotku
Průběžný stav Admirálu určeného k likvidaci.Dle fota je zjevně nemocný.Plody se zvětšily minimálně a bez přírustků.Rozhodně to však není zapříčiněno péčí o strom, udržování černého úhoru a pěstitelského tvaru štíhlého vřetene.To může napsat pouze... celý příspěvek >
Rozela, 26.8.2021 Obsahuje fotku
Konec nadějí.Stromek Rozely se od staršího snímku viz.příloha prakticky nezměnil.Plody se zvětšily minimálně a celkový vzhled byl nezdravý.Včera jsem jej vykopal, vybral kořeny a nahradil původní půdu ve výsadbové jámě za novou.Nyní je pozice... celý příspěvek >
Mantet, 24.8.2021 Obsahuje fotku
Poslední Mantety česané v pátek a uloženy v lednici.Stále skvělá kvalita plodů.Konzumní doba se mě protáhla na 3.týdny.Stačí využít postupnou zralost této odrůdy a uložení v chladu.Chuť je na letní jablko přepychová. Zahradě zdar - Mičurin II... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 21.8.2021
Na rez žádné extra přípravky nepoužívám.Prostě ji ošetřím souběžně přípravky které používám proti strupovitosti jabloní.Dvakrát před květem a dvakrát po odkvětu.Kdysi jsem četl.Pokud je napadeno 30% listů je to hranice pro škodlivost.Nad touto... celý příspěvek >
Rouby jabloně, 21.8.2021 Obsahuje fotku
Nevydržel jsem a roub Splendouru který jsem narouboval koncem dubna jsem zakrátil zase o jeden pupen abych se přesvědčil zda je roub stále živý.Jeho stav a vzhled se stále neměnil.Na fotkách 1 a 2 je detail střihu.Fotky nejsou nejkvalitnější ale je... celý příspěvek >
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 21.8.2021 Obsahuje fotku
Williamsova červená (purpurová) - 2021 - vroubovaná do Lucasky Asi deset dní před sklizní.Při nárustu plůdků jsou hruščičky cihlově červené a během pár týdnů získají fialové zbarvení. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika