Příspěvky uživatele - 167.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda Admiral, 10.7.2025
Díky za zajímavý komentář. První postřik ledkem vápenatým jsem udělal zač července, jablka jsou už velikosti několika cm, tak to budu moci ověřit až napřesrok.
Fíky, 10.7.2025
Já je mám v kořenáčích na kompostu, kde je slimáků habakuk, ale na fíky zatím nejdou.
Problémy s lískou, 2.11.2024
Letos vše na zahradě při jarních mrazech zmrzlo, ale kupodivu lísky ne. Mé tři roubované stromky, asi šestileté, jsem se snažil ručně opylit a asi se zdařilo. Všechny tři odrůdy (Halská + 2 nejisté) měly docela dost velkou úrodu, kterou začal ještě... celý příspěvek >
Fíky, 2.11.2024
Úžasné, také to chci zkusit. V jaké lokalitě fíky pěstujete? (nadm. výška?) Já si koupil teď na podzim malinký fík Peretta, asi 30cm, nechám ho první rok v kontejneru. Ještě sháním Trnavský, abych měl dvě různé rostlinky. Pěstuji skoro všechno vč.... celý příspěvek >
Okousané listy, 25.6.2021 Obsahuje fotku
Mám podobný dotaz - něco mi spásá listy na vrbě - viz foto. Poradí někdo? Díky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika