|
Příspěvky uživatele - 167.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda Admiral, 10.7.2025 Díky za zajímavý komentář. První postřik ledkem vápenatým jsem udělal zač července, jablka jsou už velikosti několika cm, tak to budu moci ověřit až napřesrok. |  | Fíky, 10.7.2025 Já je mám v kořenáčích na kompostu, kde je slimáků habakuk, ale na fíky zatím nejdou. |  |
|  | Problémy s lískou, 2.11.2024 Letos vše na zahradě při jarních mrazech zmrzlo, ale kupodivu lísky ne. Mé tři roubované stromky, asi šestileté, jsem se snažil ručně opylit a asi se zdařilo. Všechny tři odrůdy (Halská + 2 nejisté) měly docela dost velkou úrodu, kterou začal ještě... celý příspěvek > |  | Fíky, 2.11.2024 Úžasné, také to chci zkusit. V jaké lokalitě fíky pěstujete? (nadm. výška?) Já si koupil teď na podzim malinký fík Peretta, asi 30cm, nechám ho první rok v kontejneru. Ještě sháním Trnavský, abych měl dvě různé rostlinky. Pěstuji skoro všechno vč.... celý příspěvek > |  | Okousané listy, 25.6.2021  Mám podobný dotaz - něco mi spásá listy na vrbě - viz foto. Poradí někdo? Díky. |  |
|
|
|