Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 11.11.2023
Ne, je na ní přímo EMOS jako výrobce. Milan
Rajčata 2024, 9.11.2023
Já je kupoval v kamenném obchodu tady u nás. A pokud Emos nabízí dopravu zdarma, jak píše host, tak 170 Kč je dobrá cena. Milan
Rajčata 2024, 8.11.2023
E27. Ale já už je mám docela dlouho. Před inflací stála nějakých 170 Kč. Takže dneska bys ji mohl pořídit za kolem 200. Ověřil jsem si, že na ně rostliny reagují, tak jak jsi tvrdil Ty, daleko líp než na ty červenomodré růstové žárovky, které žerou... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 7.11.2023 Obsahuje fotku
Tak už lezou. Zatím 9 z nich. 7 keříčkových a dvě Sofie. Jak vystrčily růžky, okamžitě dostaly umělé světlo, 19W LED žárovku, 2450 lm, 6500°K. Vzdálenost zdroje 25 cm. Umístění koupelna, kolem 24°C. Okamžitě reagovaly rozcvičkou: roztáhly ramena a... celý příspěvek >
Ako upravit pozemok plny kamenov, 7.11.2023
Já se taky až donedávna považoval za "městského člověka". A pak přišla změna: najednou jsem zjistil, že jsem v hloubi duše sedlák. Ne, že bych to chtěl dělat pro obživu, ale ta vůně zeminy a zdárný růst rostlin mne naplňuje hlubokým... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 7.11.2023
Ano, to jsem měl na mysli. Až když jsou dostatečně vhodné podmínky. Milan
Pěstování ozimé zeleniny, 7.11.2023
Milan HP
Ako upravit pozemok plny kamenov, 6.11.2023
Držím vám palce. A z vlastní zkušenosti (tam u mne ovšem je to přirozený stav věcí) řeknu jednu věc: každý vylepšený metr čtvereční je radost. Máte smůlu, tohle je nepříjemnost velkého rozměru. Ale to, jak se s tou "nespravedlností světa" dokážeme... celý příspěvek >
Pěstování ozimé zeleniny, 6.11.2023
Vladimíre, nechci se hádat, ale můj názor je, že to nasazení na růžice je v genetické výbavě rostliny. A pokud roste a vyvíjí se, jakkoliv pomalu v těch nízkých teplotách, na tu růžici nakonec nasadí. Podmínky pak rozhodnou, jak velká bude. To je... celý příspěvek >
Přesně tak. Není problém, když nesouhlasíte s jakýmkoliv názorem. Jde o to, jak proti němu vystupujete. Protože tam už jde o naše ega. Když se ale od nich oprostíme a začneme přemýšlet o těch, kterých se to týká, je všechno jinak. Jde o věc, o... celý příspěvek >
Bingo. Milan
"a pak tam, kde chcete mít obdělávané záhony"... navézt dostatečnou vrstvu slušné zeminy? Ne, to není ironie či výsměch, jen tam chybí, podle mého názoru, konec věty. Milan
A také o velké nervy a obrovskou ztrátu času s nejistým výsledkem. Ale pokud si vzpomínám, radil jsem oba postupy. Takže vy zase jen demagogicky vyberete to, z čeho se dá uplést bič. A už vůbec nechápu, jak vy tušíte, v co já doufám. A jestli... celý příspěvek >
Gratulace k takovému starostovi. Mám ale jednu otázku: kdo a proč by ryl a kypřil ten pozemek po tom, co jste ho koupili? Kdo a proč by vynakládal prostředky na "péči" o cizí pozemek? Nevím sice, co obnáší 5. třída ochrany půdy, ale téměř určitě... celý příspěvek >
No, ten náš případ by se dal řešit odborným posudkem. Ale já nejsem ochoten za něj platit a obec také ne. Ono je to s tou obcí ještě složitější. Jsme vlastně pod vládou obce, která je asi 7 km od Čeřeniště. Tedy my jsme taková "periferie", do které... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika