|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí, 3.12.2023  Tak já jsem opravdu přímo u Labe. Nějakých 30 m nad jeho hladinou, a to jen díky tomu, že bydlím ve 3. patře. Pata činžáku je tak 150 mnm. A řeka v zimě hřeje. Takže třeba papriky a rajčata na balkónech zmrzly teprve tento týden.
Hledal jsem... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 3.12.2023 Vladimíre, tohle naprosto chápu a beru. Není třeba to vysvětlovat. Navíc Tvé pokusy jsou z trochu jiného soudku než ty moje. Omlouvám se.
Milan |  |
|  | Počasí, 2.12.2023 Ten Lada to teda letos fakt přehnal. El Ňiňo řádí. Tady dole u Labe sněží jako o závod, ale zároveň to taje. Přes den je nad nulou. Na chalupě jsem byl naposled v neděli, a to už tam bylo tak 12 - 15 cm. Půl metru teď asi není úplně špatný odhad. Tam... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 2.12.2023 Já věděl, že to ode mne nevezmeš. Ale nevadí, tedy alespoň mně.
Milan |  | Rajčata 2024, 1.12.2023 Vladimíre, můj názor je, že 4 dny nejsou dostatečně průkazné. Koneckonců, pokud tomu dobře rozumím, je to jen čistých 16 hodin svícení. Navíc mám zkušenost, že to svícení se nejvíc projevuje na kořínkách, což nelze porovnat. A pro tu zvýšenou... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 1.12.2023 Vladimíre, klobouk dolů. Tohle řešení by mne nikdy nenapadlo. Ale možná to nebudeš potřebovat chladit, protože když budou 4 hoďky pod světlem ve vyšší teplotě, může jim to i svědčit. Uvidíš. Jsem zvědavý na výsledky.
Milan |  | Rajčata 2024, 30.11.2023 Tak už to nejde. Nevadí. |  | Rajčata 2024, 30.11.2023 Dorazil. Paráda. Mažu.
Milan HP |  | Rajčata 2024, 30.11.2023 Ano, to jsem byl já. Dneska už by ten text byl mnohem delší. Těch odolných odrůd se objevilo hafo. Ale já je osobně neměl už dva roky příležitost ověřit. Úroda se radovala ,experimentátor mračil.
Milan HP |  | Rajčata 2024, 30.11.2023 Mountaineeři jsou z úplně prvních rajčat na balkóně, opylených ještě doma. Nesáčkoval, ale myslím, že jsou čistá. U Galahada ale ne nutně.
Milan |  |
|  | Rajčata 2024, 30.11.2023 Jasně, google jen přispěl k mé dobré náladě.
Milan |  | Rajčata 2024, 30.11.2023 To mě nenapadlo. Takže: moje křestní jako jedno slovo s danicek, tečka, pf na "soupisu položek". Dejte vědět až to přečtete, já to smažu.
Milan HP |  | Rajčata 2023, 29.11.2023 Waltře, Aztek není žádná žirafa, takže bych to neviděl jako vážnou závadu. Spíš je důležité, co se děje v zemi. A tam si myslím, že ty pravé lístky na krátkých stoncích jsou dobrá zpráva. Mně se vždycky vytahovaly rostliny s mizernými kořínky.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 29.11.2023 Vladimíre díky, i když to není určeno mně. Faktem je, že jsem oba, jak Prida, tak Delighta vyřadil z repertoáru pro nedostatek nadšení z jejich chuti. Ale to panu Lysenkovi vadit nebude. Semínka mám schovaná, asi stejně jako Ty. Akorát mne rozesmála... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 29.11.2023 Pokud mi chcete něco poslat, není už problém. Klepněte na mého nicka a tam najdete můj mail.
Jdu strávit večer s genetikou.Grex neznám. Nejbližší podoba je T-rex. To asi nebude ono.
Milan HP
|  |
 |
|
|
|