Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako zasadiť neštandardnú jabloň, 28.10.2020 Obsahuje fotku
Já jsem podobný stromek (Admirál) zasadil záměrně.Lišil se významě ve velikostí a vzrůstnosti od ostatních výpěstků stejné odrůdy.Zbytek byl jak přes kopírák, silné s dlouhými přírustky.Zasadil jsem podnož mírně šikmo do výsadbové jámy.Nemůže se to... celý příspěvek >
Holiday, 27.10.2020
Beru zpět.Není to chuťově slušná odrůda jak jsem napsal.Po letošní ochutnávce naprosto excelentní chuťovka. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Meteor, 21.10.2020 Obsahuje fotku
Meteor - 2020 - vřetenový zákrsek - M9 Letos první plody.Z pěti ponechány tři.Trochu zklamání s velikosti plodů.Pouze střední velikosti.Na omluvu je třeba uvést skutečnost, že jsem loni přehlédl nekrotické poškození v místě roubování.Rozjela se... celý příspěvek >
Red Prince / Red Jonaprince, 18.10.2020 Obsahuje fotku
Máte recht pane Mart.Této záměny rozhodně nelituji.Praxe mě naučila jednu velkou zkušenost.Pokud něco nevychází dle představ nebo něco zvorám, má to vždy nějakou příčinu a význam.V budoucnu příjde většinou nová příležitost a zjistíte, že selhání... celý příspěvek >
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 18.10.2020
Vista Bella (M9) - zkusím to i když fotka někdy klame.Ze snímku je jasné, že boční obrostové větve jsou již dvouleté a na hoře po řezu vidličkové rozvětvení letošních přírustků (letorostů).Jako měřítko můžeme použít prodejní štítek. Vřetenový... celý příspěvek >
Spencer, 18.10.2020 Obsahuje fotku
Spencer - 2020 - štíhlé vřeteno Tato kanadská krasavice nepotřebuje komentář. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Red Prince / Red Jonaprince, 18.10.2020
Táké jsem chtěl tento klon pro nádherné vybarvení a vynikající chuť.Je zjevné, mám něco jiného.Nuž nenadělám nic.Hlavně že i ta záměna má vynikající chuť a plodnost.Brousil jsem po netu a vypadá ta moje sorta na Jonaprince.Vybarvení se liší ale chuť... celý příspěvek >
Red Prince / Red Jonaprince, 17.10.2020 Obsahuje fotku
Red Jonaprince - 2020 - štíhlé vřeteno Letos hůře vybarvené, což mě ujišťuje v podezření, že to není Red Jonaprince ačkoli tak byl označen prodejcem (Litenčice).Zřejmě nějaká mutace Jonagoldu.Hlavní je její plodnost krásných a velmi chutných... celý příspěvek >
Jeanne d' Arc, 17.10.2020 Obsahuje fotku
Jeanne d' Arc - 2019 - dvě malé větvičky v Lucasce Letos také napadena černí.Svým vzhledem dosti podobná Lucasce.Chuť výborná a není přehnaně sladká.Klasická hrušňová chuť. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Beni Shogun, 16.10.2020 Obsahuje fotku
Beni Shogun - 2020 - štíhlé vřeteno Letos slušná úroda.Trošku jsem jich nechal neúmyslně víc po jarní probírce.Snad to nebude mít vliv na příští úrodu.Stromek je v dobré kondici tak to snad zvládne.Zapěstování štíhlého vřetene je již... celý příspěvek >
Melrose, 15.10.2020 Obsahuje fotku
Melrose - 2020 - čtvrtkmen Loni jsem se mýlil.Dostalo se jí v posledním čísle zahradkáře po mnoha letech pozornosti.Bohužel. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jarka, 15.10.2020 Obsahuje fotku
Jarka - 2020 - plody z Verierovy palmety Letos tři plody a další plodonoše se letos vyvinuly.Jde to pomalu.Dominance původní odrůdy Banánové zimní má slále navrch.Další odrůda Deliga letos bez plodu ale dle vývinu letošních plodonošů této odrůdy... celý příspěvek >
Banánové zimní, 13.10.2020 Obsahuje fotku
Banánové zimní - 2020 - plody z Verierovy palmety Jejich vybarvení je opravdu originální.Pokud by nebylo již jedno jablko pojmenováno jako Průsvitné letní, byla by tato odrůda jasný favorit pro tento vzhled. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jabloň Jonathan, 13.10.2020
Samozřejmě pánové příčin je více a snažím se je eliminovat.Ca postřik je jen jedno z opatření.Už jen pro pocit, že jsem nic neošidil.Hořkou pihovatost také zkoušíme omezit Ca postřikem u jiných odrůd a víme, že ne vždy uspějeme.Přesto to provádíme a... celý příspěvek >
Kanzi, 13.10.2020 Obsahuje fotku
Ještě jeden příspěvek.Jde o plod nového klonu Kanzi na loni přeroubovaném zákrsku.Plod se zdá být větší a protáhlejší (kónický).Na závěry brzo.Musí to být ověřeno větším počtem plodů.Zbarvení téměř identické se základní odrůdou.V chuti neočekávám... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika