Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meteor, 14.2.2021 Obsahuje fotku
Dnes jsem Meteor (Melrose x Megumi) poprvé ochutnal. Vynikající sladce navinulá a aromatická chuť, která mě překvapila svoji kvalitou vzhledem nepříznivému počasí v loňském roce.Plod na snímku sice neoplývá oslnivou krásou a ni velikostí vzhledem k... celý příspěvek >
Jazz, 10.2.2021 Obsahuje fotku
Původně jsem chtěl tuto odrůdu vyskladnit až koncem února.Vzhledem k nastávajícím mrazům a možného poškození jsem ji ochutnal již dnes.První a jediný plod.Na velké závěry je ještě brzo ale je to velice chutná a šťavnatá odrůda se zvláštní květinovou... celý příspěvek >
Přemrznutí jablek, 10.2.2021 Obsahuje fotku
Zdravíčko ovocnáři.Před týdnem jsem při oblevě musel ze sklepa vynést zbývající jablka (čtyři bedýnky) ze sklepa do chaty.Bylo to ještě před předpovědí na mrazy které nás čekají v příštích dnech.Pokud by obleva pokračovala nemusel jsem se do sklepa... celý příspěvek >
Starcats, 8.2.2021
Zdravíčko.Kouknul jsem zběžně na google.Je to sloupovitá odrůda německého původu z křížení (Bolero x Elstar).Chuťově údajně jako Elstar což by bylo super.Ale buďme při zemi, tvrdí to převážně prodejci.Zadejte si na googlu do vyhledávače "jablon... celý příspěvek >
Pomůcka pří výběru jádrovin, 7.2.2021 Obsahuje fotku
Pane M.V. o jaké pracnosti mluvíte? Zaštípnout po 30 cm růstu roubovance nebo terminálu odstraněním 4 nebo 5 lístků na terminálním růstovém pupenu je nejaká těžká práce pro zahrádkáře? Otázka dvou minut na stromku jen přijít na to, jak přesně.Však na... celý příspěvek >
Naroubovat na starou švestku něco jiného?, 6.2.2021
Je to věčná otázka zda přeroubovávat starou švestku či ne.Kamarád si před lety vysadil nové švestky.Po třech letech se ukázalo, že jedna švestka i když roubovaná je pláně.Požádal mě o přeroubování.Na tříletých větvích byla slabá kůra doslova síly... celý příspěvek >
Pomůcka pří výběru jádrovin, 6.2.2021 Obsahuje fotku
Nazdar ovocnáři. Táké jsem vyhodnotil dotazy údajného pána Viliama jako odrůdu Denár.Ovšem po rozklinutí otazníku v závorce za přihlasovacími čísly 234.114 a 234.69 jsem zjistil něco jiného.Spíše provokace. Mě v loňském roce nejvíce zaujal v... celý příspěvek >
Jak ostříhat sloupovitou jabloň?, 4.2.2021
Asi jsem se neobratně vyjádřil pane Přasličáku.Naopak.Velice mě to potěšilo a připadá mě to zcela přirozené. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Jak ostříhat sloupovitou jabloň?, 4.2.2021 Obsahuje fotku
Zdravíčko ovocnáři. Opravdu mě překvapilo kolik odrůd sloupovek už existuje.Osobně se o ně nezajímám, ujíždím na štíhlých vřetenech a jinou skladbou odrůd.Což ovšem neznamená abych se o zapěstování tohoto tvaru nepokusil.Vybral jsem si Ananasovu... celý příspěvek >
Top 4 odrůd, 4.2.2021
Zdravím přítele vlada74 Také nechápu proč se pro zahrádkáře hrušeň Jeanne d' Arc. nemnoží.Je výborná chuťově, dobře skladovatelná a pro svůj slabý vzrůst ideální pro malé zahrádky což by mnozí přivítali. Jestli se mohu zaptat, jak jste o tuto... celý příspěvek >
Nemoc větví, 4.2.2021
Pokud se bavíme o vzdušných koříncích tak ty jsem na větvích zatím ještě nezaznamenal.Boule z kořínky se mě vytvářejí na některých podnožích s větší výškou roubování.Negativní vliv na růst a plodnost jsem nezaznamenal.Pokud to některé vzdušné kořínky... celý příspěvek >
Odrůda Signe Tillisch, 4.2.2021 Obsahuje fotku
S dovolením pro představu uveřejním popis a foto Signe Tillish z pomologie "Jablka - Dvořák - Vondráček - 1969". Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Melrose, 31.1.2021 Obsahuje fotku
Vznikly pochybnosti, zda jsem vám včera vyfotil odrůdu Melrose.Zasílám pár foteček z průřezu let kdy ji pěstuju.Můžete se přesvědčit.Mimo klasických sploštělejších tvarů také konicky protáhlejší.Svalce jsou vždy.Když protáhlejší postavíte na svalce,... celý příspěvek >
Zakuřování sadů 2021, 31.1.2021 Obsahuje fotku
Zdarec ovocnáři.Jdete na to opravdu důkladně. Nečekáte na následky naopak se je snažíte eliminovat a tak je to správně.Zajímalo by mě jaký materiál používáte.Balíky vlhké slámy se drěvem a nebo jiný odpad?Musí to být velká spotřeba. Já jsem připraven... celý příspěvek >
Melrose, 30.1.2021
Když už má doktor zo Šuran neutuchající touhu kopírovat moje příspěvky ze zahrady.cz na tu jejich posměváčkovou a kejvačskou stránku online, kde se svobodné názory tvrdě mazají, aby je u nich kopíroval do sekce: Různé - podskupina:Choroby a... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika