Příspěvky uživatele - 114.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoně 2025, 5.7.2025
Oprava názvu u fota, omylem jsm napsal jinou odrůdu. Správně má být Juna.
Broskvoně 2025, 4.7.2025 Obsahuje fotku
.
Broskvoně 2025, 4.7.2025
Ruth Gesteter už vybarvuje? Tak to mám jednu ještě ranější. Původně jsem si myslel, že to mám jednu málo známou maďarskou slivoň, pak jsem zjistil, že je to odrůda Hanka. Foceno 26. 6., tedy již v červnu a plody byly celkem zralé a výborné. Pár... celý příspěvek >
Tip na výlet, 3.7.2025 Obsahuje fotku
..
Tip na výlet, 3.7.2025 Obsahuje fotku
.
Tip na výlet, 3.7.2025
Po roce připomínka hezké výstavy Lato kwiatow Otmuchów 4-6. 7. Je to kousek za hranicemi.
Černající výhonky borůvky, 28.6.2025
To už psal v dávných časech spisovatel Čapek. Jestli se nasadí malá rostlinka do velkého květináče, zemina zkysne. Tipoval bych to na tento problém. Nerovnováha výživy, závlahy, namnožení nevhodných bakterií. Zaléval bych velmi obezřetně. Až... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - usychání, 28.6.2025
Ještě doplnění. Mnohdy se nabízejí borůvky mnohaleté a přitom dlouhodobě nepřesazené, v malých květináčích. Takové sazenice mohou vypadat celkem dobře, ale bývá problém s následným růstem. Mnohdy nepomůže ani rozvolnění kořenů, protože u borůvky to... celý příspěvek >
Kanadská borůvka - usychání, 28.6.2025
Jestli borůvka uvadala, vykopala jste ji a zasadila znovu, měla byste zlepšení pozorovat brzy.Za týden, deset dní, tím, že začíná v tomto hodně teplém počasí růst. Jestli ne, bude tam problém a osobně bych ji vyměnil. Máme už mnohokrát... celý příspěvek >
Černání listů, vhodný postřik?, 6.6.2025
Ještě jsem si všiml poznámky, že hrušeň letos nenasadila plody. To signalizuje možný vážný problém, že strom není v pořádku a sám si naordinoval -  nevysilovat se plodností.  Nemáte tam nově namontované automatické závlahy? Nebo... celý příspěvek >
Černání listů, vhodný postřik?, 6.6.2025
Už to bylo napsáno výše. Především nadměrné množství vody.
Stromková meruňka, 29.5.2025
Dalo by se říci, že existují.. Třeba ta, která je přivázaná ke sloupu
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika