|
Rakytník 🫒, 13:17  Další záhradkár dal príspevok ako mu škorce zdecimovali Rakytník hoci nebol ešte celkom zrelý aj tak ho zničili v prírode je už málo ovocia tak škorce idú do záhrad. |
 |
Klasterosporióza broskyňe 🍑, 13:10  Všimol som si že na záhradkárskych fórach sa dosť píše o tejto chorobe klasterosporióza tento rok bol silný infekčný tlak tejto choroby mám 7 odrôd broskýň a iba jedna Caterina má klasterosporiózu stále boli 3x striekané prípravok Signum, túto odrodu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Meruňky 2025, 13:02  MH Naslaždenie všetko obrané niečo zostalo a už sú tam osy Vinoslivyj je stále dobrý tiež sa zneho dosť už obralo. Lilicot, Augustín sú už výborné sladké veľmi štavnaté. |
 |
Zaosu Red Striped🍐, 8:01  Aj túto hrušku plus Chuhwang tam má v zahradníctve L. |
 |
Hanfu 🍏, 7:54  V Linbachu má zaujímavé odrody aj táto tam je. |
 |
Hanfu 🍏, 2.8.2025  Další kámoš sa pochválil odrodov čo získal z Číny jabloň Hanfu a ďalší Francúz keď som mu to preposlal odpísal, keď chcem pošle mi vrúble má túto odrodu.
Keď budem chcieť pošle aj Dora jabloň. |
 |
Topfive, 2.8.2025  Fotky posielam kámošom do zahraničia, hneď mi dali aj oni čo majú nové ponúkli mi 2 odrody budú vruble odroda slivky Vanette ďalšia Nenka tú predávajú aj v Limbachu. |
 |
Topfive, 2.8.2025  Peter vlani mi ju búrka zlámala tak som ju vykopal.Teraz som bol v záhrade spravil som pár fotiek odrôd sliviek. |
 |
Rainbow 🍐, 1.8.2025  Záhradkári na iných fórach v zahraničí dávajú foto odrôd čo získali a teraz majú prvú úrodu tak sa chcú pochváliť, niektoré odrody sú aj ich krížence. |
 |
Libanonské hrušky 🍐, 1.8.2025  Každý deň dávajú zahraničný pestovatelia niečo nové takže zase hrušky. |
 |
|
 |
Honey Crisp🍑, 1.8.2025  Nádherná žltá slivka ktorá bola teraz predctavená pestovateľmi. |
 |
Galamic Ammerol 🍎, 1.8.2025  Dnes zasa niečo nové predctavené dve odrody môžete si niečo prečítať. |
 |
Libanonské hrušky 🍐, 31.7.2025  Táto šlach.stanica spolupracuje s EÚ šlach.stanicami majú tam veľa zaujímavých nových odrôd čo má dnes tak zaujalo dám sem.Nazov odrôd neuvádzajú aj keď sa ich nato veľa ľudí pýtalo. |
 |
Broskvoně 2025, 31.7.2025  Vedšínov všade sú sťažnosti na hmyz všetko ničia |
 |
Kiara🍐, 30.7.2025  Šlachtitelská stanica predctavila novú skorú hrušku Kiara niečo si o nej prečítajte. |
 |