|
Příspěvky uživatele - 168.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Švestky 2021, 15.9.2021  zjevně nezaujmu pěstovanými odrůdami, ty moje nejspíš už nikdo nepěstuje, Jen několik stromů odrůd Viktorie, Černošická, Stanley, Zelených renklód, Čačanské, už ani nevím, které, a pak desítky no name švestek ve věku 12-18 let, kterým zas po létech... celý příspěvek > |  | Rajčata 2021, 15.9.2021 ještě by vám něco polámali, prostě jen mají úctu k vašim výpěstkům, to je správné. U nás se dělíme, já pěstuji, paní sklízí, třeba jen ostružin včera 20 litrů, za sezónu už určitě přes 200 litrů. Ale hodil jsem udici, že nějaké ostružiny zlikviduji a... celý příspěvek > |  |
|  | Vrba pokroucená, 15.9.2020 Dobrý den, nemyslím si že máte pravdu. Vrbu mám 6 let a pouze drobně zastrihavam a tvaruju si ji jak potřebuji a je nádherná, každý kdo přijde je z toho paf. Takže určitě ne stříhat až na kmen, ale tvarovat! |  |
|
|
|