|
Příspěvky uživatele - 136.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Halehaven, 16.8.2025 A Cresthaven se ještě prodává? Ta byla ze všech které jsem pěstoval nejlepší. |  | Nektarinka Maria Aurelia, 16.8.2025 84.60 - Jsou i školky, kde nektarinky a broskvoně vyorávají až nebo i na jaře, ale pokud jsou vyorané už na podzim a zaskladněné, a není možná jiná domluva, je lepší si stromek vzít domů a opečovat si ho sám. |  |
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Ještě, ohledně skleníku, byl tam problém s mšicí na rajčatech, ale nějak se to samo postupem času vyřešilo. |  | Počasí 2025, 16.8.2025 246.215, zde má jen jeden post, to bude asi nějakej zakuklenej kapucín z Trump royal guard, už je posílají úplně všude(a nebo se jen přihlašuje z mobilu a má pokaždé jinou IP). Chtěl jsem Vám doporučit, nasadit si okuláre, ale nyní když vidím váš... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Ve skleníku pohoda, rajčat tam letos moc velkých nebude, hnojil jsem loni na podzim hlavně listovkou, takže násada menší. Měl jsem obavu dát Startky do skleníku kvůli horkům, ale jsem spokojen s chutí víc než loni u Pálava a Gallant. Ty poslední dvě... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 16.8.2025 Tomu z Koryčan, který radil s tím čištěním karburátoru... U nás se zatím žádné pořádné zalévání nekoná, ale radar překonává odstíny! Tráva na sušení dnes pokosená, teda už další várka, tak by kápnout mohlo víc, počítal jsem s tím, proto další seč až... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Phosfik, to se dá použít i proti padání klíčivosti? Používáte jen na jahody a nebo i v zelenině. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Jak se tak koukám, nejsou to já, kdo zde něco hrotí... |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Deficit železa by vám ten koktejl mohl odstranil po cca. 3 postřicích, pokud jste si ho vědom a začnete před propuknutím příznaků. U chybějícího boru je zbytečné se o tom v té koncentraci bavit. Takže pokud to dobře chápu, stříkáte tím jen... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 0,7 litru mám letos odskoušené postřikovačem do ruky na celkem důkladné omytí 9 hlávek zelí o hmotnosti kolem 3 kg, ale pouze z hora a z boků, pokud bych se měl snažit zasáhnot spodní části rostlin, musel bych použít zádový ruční a víc postřiku už by... celý příspěvek > |  |
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Tak ať Vám to vydrží! Já osobně do skleníku foukám rosičem, teleskop není pohodlný a nezasáhne se vše, ručním postřikovačem jen ojediněle z důvodu podráždění očí a sliznic při delší expozici. Když si dovnitř nechci brát zrovna potápěčské brejle... a... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Koukal jem u toho Yara Tera přímo na popisek etikety na obsah železa a boru v %. Tak železo tam mají napsáno ve 2 formách, celkově 4%, to je klasika, ale dájí se koupit i více procentní v balení pro malospotřebitele. Nechci se pouštět do diskuse o... celý příspěvek > |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 16.8.2025 Předpokládám, že tím 1 l myslíte celkovou dávku připraveného postřiku. Já mám teda skleník 6 m x 3 m a rajčat tam mívám tak kolem 12 kusů, ale při jejich aktuální výšce by mi 1 l postřiku do počátku skanuní v žádném případě nevystačil. Někdy tam... celý příspěvek > |  | TopTaste?, 15.8.2025 Poslední z přeživších originálních stromů Toptaste původem z Fytosu, zakoupen v UH, příznaky šárky na plodech... |  | Vlaška končí, 15.8.2025 Unikát to v žádném případě není u starých odrůd je to pravidlo, něco samo popadá i bez toho, ale jinak se jim prd.le na stromě prostě scvrknou. Dělají to ale i někteří novošlechtěnci i ti starší, pokud jim monilie nechá dozrát. U plodů napadených... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|