|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky chřadnou, 4.8.2023 Tak to vypada, ze slecna Vladka chce zahltit zdejsi forum. A ted se naveze do mne, ze chce poradit a ja nic, ale ja se nechytim do pasti a budu to ignorovat. Takze Vladko, je to rozbity, pockej co to udela napresrok. A nehnojit. nicim. |  | Rajčata 2023, 30.5.2023 ano, je treba se poucit, priste uz budu pestovat jen jako 2.66. |  |
|  | Choroba paprik, tož nebyl to mravenec= /, 23.5.2023 No mne asi hrabne, ja to mam taky... nechce se mi davat chemii do skleniku, musim vymyslet neco jineho- Premyslim Clonostachys a poradne prolit, nebo Polyversum. Oboje jsou houby. Letos asi nebude uroda. a to jsem se o sklenik tak pekne staral, v... celý příspěvek > |  | Červené listy na konci větví, 11.5.2023 asi si delate srandu, mne to prijde normalni, zelenou chyti pozdeji. Tohle delaji hlavne merunky. |  | Rajčata 2023, 11.5.2023 spencer jsou vyborne. Dotaz, nemate nekdo navic jednu dve sazenice biftekoveho rajcete, Zbiroh, rokycansko, berounsko... Dekuji. MilosK.
milkeb zavinac atlas.cz |  | Cibule ze semínek, 4.5.2023 Nekdy koncem brezna (nebo driv) jsem vysil cibuli do hloubky asi 2cm, neproschla, a doted nevylezla. Jsem z toho trochu nervozni. Mam vysit znova, nebo jeste pockat? ano, byly mrazy az -10 k ranu, tech par noci, ale na sacku pisou seti i v unoru. tak... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 25.4.2023 ja uz taky vim, jak jsem dopadl. -10 pred 14ti dny redhaven neprezil, mozna jedno poupe. Ale misto aby uz vykvetly, tak usychaji. Holt letos nic.
MilosK. |  | Mráz ve vegetačním období, 5.4.2023 u nas rano -6. Pomohlo by, protoze korunku broskve mam zatim malou, prikryt netkanou a na kmenu ji privazat? Jako by zavrit do pytle? Podle mne ne, bez vytapeni, ale treba mate nekdo zkusenost. |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 29.3.2023  3 |  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 29.3.2023  2 |  |
|  | Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 29.3.2023  Ahoj, tak jsem si pohral a prelozil (urcite ne spravne, nekamenujte mne) tabulku KRITICKÉ JARNÍ TEPLOTY PRO FÁZE VÝVOJE PLODŮ STROMU u ovocnych druhu vc. prevodu teplot z °F na °C. Zdroj z USA. |  | Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 Z neznackovych retezu, uzu s klidem doporucit Hecht, za ty penize fakt bomba. Pouzivam na HQ236.
MilosK. |  | Jaké zahradní nůžky?, 2.3.2023 Ano, muzu potvrdit, Extol Premium, cena kolem 180, kam se hrabe Fiskars do litru.
MilosK |  | Papriky - kdy jsou zralé?, 24.2.2023 ahoj, dekuju za nabidku, ale uz je asi pozde, navic uz ani nebudou kam dat. Venku se u mne pestovat nedari (nebo to neumim) mam zahradku v udoli u potoka, v podstate chladova kotlina, drzi se i mlha kdyz je jejich obdobi, a ve skleniku uz letos... celý příspěvek > |  | Papriky - kdy jsou zralé?, 23.2.2023 jestli to je na mne, tak seminka te Tongua F1. Mimochodem, zacal jsem take s paprikami v roce 2019. Sklednik mam uz davno, ale spis jsem tam dal par rajcat a to mi stacilo. Tim, jak starnu, tak mne nejak zaclo bavit "bavit" se pestovanim od seminek.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|