|
Příspěvky uživatele - 136.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Počasí 2025, 20:49 Pane SPCH, palec nahoru. Jako bych tušil jakým směrem Vaše přímluva půjde a ještě za světla jsme na dvorku uklízeli, aby ten fičák nic nezramoval. |  | Verierova palmeta - pokus Harlekýn, 19:42 Super pane Mičurine, myslel jsem na Vás, když jste nemohl najít žádnou brigádu na to zavlažování štíhlých vřeten. Ale na konzum tak krásných plodů a určitě i různých výrobků ze zahrádky, by se za zimních večerů jistě brigádníci našli... Ale jak se... celý příspěvek > |  |
|  | Počasí 2025, 19:35 Pane Petře, svítit ještě bude, s tím počítám, ale také počítám i s tuhou zimou. Máme na dvoře ve střeše na nepřístupném místě hnízdo sršní. Látají i v noci pro zásoby, jedna mi vlétla nad ránem do místonosti, ve které zrovna jsem a zatím se mi ji... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 19:24 Paní Jitko, nevím jaký mají vlaštovky vliv na chov králíků, ani naše telátka, které jsme někdy chovali, nedokázaly ochránit pře ovády. Jedině tak jako dobré znamení pro štěstí... Tím nechci snižovat jejich přínos, ale už jich není tolik co dřív ani... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 19:15 Pane SPCH, modlete se, modlete se. Dnes jsem posekl louku u potoka na seno, budeme pěstovat romaronské plemeno králíků, doufám, že to nekomolím. Já jsem četl o tom, jak se vlaštovky rády vozily na výletních jachtách, pavících se po moři. Posádka je... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 21.9.2025 Venku pořád 21 C a konečně jeden komár. Už jsem si začínal myslet, že ta myxomatoza byl nějaký atentát... Blahopřeju pane Waltře, jste první o kterém vím, že měl brigádu. Vesměs všichni v okolí, kteří mi bridádníky dohazovali se však sami na svých... celý příspěvek > |  | Švestky 2025, 21.9.2025 To není pravda... Takové teploty koncem září, to se ta švestková sezona celkem pěkně završuje. Jen aby nepřišel z toho tepla hned mráz. Pobrat ty paběrky na posledních slivoních a udělat rozvárku, nebyl by problém se ucházet o řád regionální... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 21.9.2025 Budete je muset vzít pod křídlo pane SPCH, nevím jestli to takové opozdilé do Afriky zvládnou... |  | Broskvoně 2025, 20.9.2025 Kolik je kde aktuálně zajíců posoudit já nedovedu, už nějak nic moc nepořizuju. Jediný důvod pro podobné jednání je pouze finanční zisk a na zákazníka ti co tohle dělají z vysoka ser.u. Stejně tak jako nějaká nevyžádaná obtěžující reklama, kdy na... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 20.9.2025 Já jsem v každém případě rád, že už je letos po sklizni, ty poslední dvě jabloně a krmná řepa už nepředstavují nějaké extrémní zatížení, které by se nedalo zvládnout. Celkem se letos ta úroda podařila akorát naplánovat. Jen ty Durancie přeplodily což... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvoně 2025, 19.9.2025 Také se mi zdá, že mnoho renomovaných prodejců-pěstitelů omezuje sortiment ve prospěch odrůd, které pěstitele nezklamou, u mnoha ovocných dřevin. I když na druhou stranu se najdou i takoví, kteří prodávají opravdu kde co a jestli se tomu všemu dá... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 19.9.2025 Kdyby těch 8 měsíců klid opravdu byl, ale pan Petr určitě žertuje. Vyhrabování listí jako prevence proti chorobám, vyhloubení přikrmovacích pásů, vytrhávání starých korábů, zůšlechtění půdy a nová výsadba. A než se nadáme, první postřiky a jede to... celý příspěvek > |  | Počasí 2025, 19.9.2025 Zajímavá byla informace, že za mladých let vzal pohrabáč na ředitele školy. To jsme se neučili... Otevření vyšlo před volbama, jestli to zachrání demokracii nevím. A jestli by to něco změnilo, kdyby dopis otevřeli v době Mnichova, to je otázka? |  | Slivky na destilat, 19.9.2025 Když tak sleduju trend v křížení nových odrůd, nevím jestli by nebylo lepší "křížit" odrůdy přímo v bečce... |  | Haroma, 19.9.2025 Nevím jaká bude Haroma na výrobu slivovice a pokud z ní někdo dělal jednodruhový destilát, nechám se rád poučit o všech podstatných parametrech. Z jednoho stromečku, který jsem si loni koupil mohu usoudit zatím jen to, že je mnohem citlivější... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|