Příspěvky uživatele - 119.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 15.6.2025
Jen namátkou bych uvedl: Rostliny jsou relativně nízké a proto jsou to nejvhodnější odrůdy k pěstování v různých nádobách. Pokud jde o pěstování na záhonech tak i při menším sponu se vzájemně nestíní, není třeba je vyštipovat, případné vyvazování ke... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.6.2025 Obsahuje fotku
Trpaslíci.                              Vladimír
Rajčata 2025, 11.6.2025 Obsahuje fotku
Včera jsem byl na zahradě. Nic jsem tam nedělal, jen jsem udělal pár fotek. V pařeništi rané determinantní odrůdy, některé odrůdy už mají pěkné, ještě zelené plody. Vysazené zakrslé rostliny (64 rostlin) se také daří dobře, některé už kvetou. Spolu... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.6.2025 Obsahuje fotku
Zredukoval jsem počet mých balkónových rajčat (dvě rostliny jsem dal dceři). Takže dnes mám na balkóně pět micro trpaslíků. Vede se jim dobře, většinou kvetou a mají nasazené malé plody.                ... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika