Příspěvky uživatele - 112.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fungoval vám někdy na něco NeemAzal?, 12.6.2025
... ještě doplním k té ceně - koukám na internet, nimbový olej se dá sehnat i samostatně a docela levně, viz třeba https://phytos.cz/produkt/-olej/?attribute_pa_objem=100-ml vyrobit si jeho emulzi by nemělo být těžké, pár kapek jaru a je... celý příspěvek >
Aha, takže mandelinka? Díky, to je zajímavé a pro mě by to mohlo být přínosné. Každoročně pěstuju ca 2 metráky brambor na vzdálené zahradě, mandelinky jsem vždy sbírala ručně, je to na hraně ale dalo se to. Pomáhá mi i to že sousedím s lesem a... celý příspěvek >
Zdravím, řekla jsem si letos že pustím chlup a otestuju širší škálu přípravek NeemAzal, což je emulgovaný nimbový olej. Má být dobrý proti savým a žravým škůdcům, určitě i na kuří oka a vlka, není totoiž z nejlevnějších. Zatím jsem jej... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika