Příspěvky uživatele - 141.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2025, 10.6.2025
To aby ta Banzai zimovala v zimní zahradě - podle https://www.agroporadenstvo.sk/rastlinna-vyroba-ovocie?article=2946 je Vůbec nejvíce citlivá odrůda k předjarním a jarním mrazům byla zaznamenána Sprinblush a Banzai. I když krásná... celý příspěvek >
Moniliové spále 2024 STOP, 9.6.2025
Uklepla jsem se bez podpisu, díky Jitka
Moniliové spále 2024 STOP, 9.6.2025
Četla jsem tady stížnosti i na Valjevku, ale ta má první řídkou úrodu. Problémem je sousedovic troska meruňky, 
Temano, 8.6.2025
Na místě mého Temana už roste jabloň. U máti kupodivu ani švestička, ale flekaté listy, ne do kruhů, ale takový mramor. Je pravda, že tam napršelo za celý květen 30 mm a navíc skoro všechno v poslední dekádě. Už jste někdo měl úrodu? Loni byly... celý příspěvek >
Moniliové spále 2024 STOP, 8.6.2025
Jestli se můžu připojit, co Prolectus? Měla jsem na Katince nějaké plody s monilií, takže má smysl teď stříkat (včetně meruněk) a pak zopakovat po dvou týdnech? Mám tu ještě Belanty a první postřik (kvetení) jsem dělala Lunou. Díky, Jitka
Tipala, 8.6.2025
Díky Petře, ale to Ontario nestíháme sníst a na druhou ryngli ani není místo. A letos se asi potká s meruňkami, které se prostě zbláznily.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika