Příspěvky uživatele - 78.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025
Děkuju moc👍
Rajčata 2025, 5.6.2025 Obsahuje fotku
Postříkáno, dál se uvidí reakce. Na snímcích ta nejvíc zasažená rajčata namočená postřikem mají opravdu nádech nezdravé bronzové barvy. Noo, je to pro mě velké poučení nedělat v domácích podmínkách pokusy.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025
Mám v úmyslu postřik Spintorem a váhám, jestli dnes, protože zítra a v sobotu nemůžu a v neděli má pršet. Jal byste to u mě viděl Vy, KUKY? Čes. Bud. 390mnm. Teď nebo počkat do pondělí?
Rajčata 2025, 5.6.2025
Ano. Doporučená koncentrace je 0,05-0,075%. Takže jedna ampule na 10-15 litrú postřikové kapaliny, doufám, že počítám správně. Zapomněl jsem ještě připočíst poštovné. To bylo dražší, než ampule.
Počasí 2025, 5.6.2025
Od ČB na jihovýchod také nic. Na opačnou stranu to už bylo horší. Ale jsem rád, avízované krupobití by mi zcela jistě rozcupovalo křehké listy květáku. A vody na zalévání mám dost. Teď řeším, jak a kdy ošetřit vinnou révu a jabloně proti obaleči v... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 5.6.2025 Obsahuje fotku
Dnes mi Milbeknock doručili. Cena za 3 balení po 7,5 ml 7,42 €. Díky za dobrý tip od p.KUKYho. Při koncentraci,0,05% by mi tohle množství mělo stačit.
Broskvoně 2025, 5.6.2025 Obsahuje fotku
Musel jsem toho opravdu hodně protrhat. A stejně je to ještě málo. Počkám na další diferenciaci před zráním.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika