|
Příspěvky uživatele - 78.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025 Děkuju moc👍 |  | Rajčata 2025, 5.6.2025  Postříkáno, dál se uvidí reakce. Na snímcích ta nejvíc zasažená rajčata namočená postřikem mají opravdu nádech nezdravé bronzové barvy. Noo, je to pro mě velké poučení nedělat v domácích podmínkách pokusy. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 5.6.2025 Mám v úmyslu postřik Spintorem a váhám, jestli dnes, protože zítra a v sobotu nemůžu a v neděli má pršet. Jal byste to u mě viděl Vy, KUKY? Čes. Bud. 390mnm. Teď nebo počkat do pondělí? |  | Rajčata 2025, 5.6.2025 Ano. Doporučená koncentrace je 0,05-0,075%. Takže jedna ampule na 10-15 litrú postřikové kapaliny, doufám, že počítám správně. Zapomněl jsem ještě připočíst poštovné. To bylo dražší, než ampule. |  | Počasí 2025, 5.6.2025 Od ČB na jihovýchod také nic. Na opačnou stranu to už bylo horší. Ale jsem rád, avízované krupobití by mi zcela jistě rozcupovalo křehké listy květáku. A vody na zalévání mám dost. Teď řeším, jak a kdy ošetřit vinnou révu a jabloně proti obaleči v... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 5.6.2025  Dnes mi Milbeknock doručili. Cena za 3 balení po 7,5 ml 7,42 €. Díky za dobrý tip od p.KUKYho. Při koncentraci,0,05% by mi tohle množství mělo stačit. |  | Broskvoně 2025, 5.6.2025  Musel jsem toho opravdu hodně protrhat. A stejně je to ještě málo. Počkám na další diferenciaci před zráním. |  |
 |
|
|
|