|
Příspěvky uživatele - 6.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Keře k plotu, 3.6.2025  Dobrý den, Lído,
tak mi to nedalo, a koupil jsem Hydrangea macrophylla "Red Angel Purple" Tak snad to bude ok... V nejhorším to zaliju beton a bude... :-)) |  | Keře k plotu, 2.6.2025  3 |  |
|  | Keře k plotu, 2.6.2025  2 |  | Keře k plotu, 2.6.2025  Moc děkuji za Váš čas... a rady...
V současné době to vypadá tak jak na fotkách... ještě mě napadlo dát mezi bobkovišeň a ozdobnici Vámi doporučovanou hortenzii, nebo motýli keř... |  | Keře k plotu, 1.6.2025  Dobrý den Lído,
moc děkuji za reakci. Všechny rostliny mi byly doporučeny v zahradnictví, kde jsem říkal všechny specifikace... Bohužel jsem to dnes vše vysadil, viz foto. Dá se pak ta velikost korigovat střihem? Když bych to byl věděl, asi bych... celý příspěvek > |  | Keře k plotu, 1.6.2025  Druhé foto |  | Keře k plotu, 1.6.2025  Hezkou neděli, mám nevšední dotaz... Máme plot o délce cca 10 metrů a zakoupili jsme nějaké keře a rostliny na malinkou zahrádku za domem. Teď laborujeme které vedle sebe zasadit tak, aby to bylo hezké a kompaktní. Máme tam Ozdobnici čínskou, 2x... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|