Příspěvky uživatele - 191.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už jste stříkali teho povaleče jablečného?, 1.6.2025
Děkuji za odpověď. Na stránce agromanual.cz (odkaz na konci) jsem se dočetl, že: "Jabloně se ošetřují vždy po vyvrcholení letové vlny (zpravidla za 8 dnů po vrcholu), pokud trvají vhodné podmínky pro kladení vajíček, tj. pokud večerní teploty ve... celý příspěvek >
Co platí na listohloda?, 31.5.2025 Obsahuje fotku
Dobrý den, název broučka jsem si nevymyslil, opravu se jmenuje listohlod. A název sedí, neboť hlodá a hlodá a bojím se, že mi sežerou ořešák. Viz. foto. Neví někdo čím je zlikvidovat?
Zvláštní parazit na ibišku, 30.1.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, dokázal by mi prosím někdo poradit o jakého parazita se jedná? Jsou to bílé, nepravidelné tvary na spodní části listů. Fotografie je focena makro objektivem a je tedy dost přiblížená. Velikost bílých objektů je cca 1/10 velikosti mšice... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika