Příspěvky uživatele - 206.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za nemoc?, 31.5.2025
Super, děkuju moc
Co je to za nemoc?, 31.5.2025 Obsahuje fotku
Koupil jsem si hrušeň v kontejneru, přišla a měla divné listy, bolaky se vybarvili pak do hněda. Viz foto? Na rez to nevypadá, je to nějaký škůdce? Postrikal jsrm Mospilanem, byly tam pavucinky ale netusim jestli nejsou od pavouků, je odstavena u... celý příspěvek >
Hrušeň Condo samo nebo cizoprašná, 4.5.2025
Dobrý den, druhým rokem mám sloupovitou hrušeň Condo, krásně odkvetla, ale plody nemá, na hodně webech píšou že je samosprašná, na několika že cizosprašná. Tak teď řeším, zda koupit ještě jednu sloupovitou hrušeň, co by mohl být opylovač, pak ale... celý příspěvek >
Roubovana salatovka..je to plisen?, 30.5.2020 Obsahuje fotku
Zdravim, kdysi jsem ve skleniku resil plisen na okurkach a pak zjistil ze to jsou svilusky. Ted na jinem miste... v novem skleniku..opet zacinaj prosvitat listy, ale ani pod lupou neni videt zadny broucek..pavucinka. Strikal jsem to BIOOL..jen takovy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika