|
Příspěvky uživatele - 213.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Meruňky 2025, 8.6.2025 Hmmm
Zdá se mi podle vybarvování, že Netyrintos o nějaký ten den by mohl být fakt ranější než Pricia, počkám ještě na ochutnávku.
A Tsunami taky máš?
Mám tip co by to mohlo být za odrůdu ten Netyrinthos.
.144 - Oni... celý příspěvek > |  | Opylovač Rivan, 8.6.2025 To nevím, ale Kaštánka je najisto 2. třešňový týden, nejsou červivé. Jsou už plně zralé všechny, pomalu končí. Silná sladko kyselá kořenitá viňová chuť, výborné.
Jukka na webu měl nějaký seznam 3-4t.t. odrůd třešní, tak jestli některá z... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňky 2025, 8.6.2025 Leskora je ještě zelená, zatím je ok, ta praská až při dozrávání když prší.
Několikrát jsem koupil meruňky I. jakost z dovozu a nebyly skoro j jídlu - fest podrtžené.
Jak píše Petr, tyto nejranější meruňky jsou nejlepší, první výborné... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 8.6.2025  Přiroubovaná haluzka San Castrese do Pricie. Plůdky jsou zatím celkem malé ve srovnání s jinýma odrůdama, na listech je výrazná šarka.
Na Priciu ta šarka nepřelezla, takže Pricia bude asi fakt,,resistant" nebo jak se to nazývá, ale myslím,... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 8.6.2025  Poprvé nezmrznul Harmat. |  | Meruňky 2025, 8.6.2025  První praskliny na Carmentopu, na praskání je citlivý podobně jako Leskora. MH |  | Meruňky 2025, 8.6.2025  Pricia pohled z druhé strany - méně vybarvená, kde nesvítilo slunko |  | Meruňky 2025, 8.6.2025  Netyrinthos pohled z druhé strany kde nesvítí slunko není tak červený. MH |  | Meruňky 2025, 8.6.2025  Tak si mě vyhnal ven do mokra , Netyrinthos zatím nepraská. Asi to je tím, že tady prší denně. Ty deště jsou ovšem nekonečné, propršelo celé období raných třešní a teď už ty meruňky by chtěly slunko pár dní. MH |  | Nejlepší švestky na celou sezónu, 8.6.2025 Tak to budu muset ještě chvíli počkat na plody jak dopadnou na šarku, listy jsou všude flekaté. Dám vědět jak něco dozraje. Taková Lepotica nebo Hanita měla zatím plody dobré sladké čisté, i když listy mají fleky... takže jsou tolerantní.
Meruňky... celý příspěvek > |  |
|  | Nejlepší švestky na celou sezónu, 6.6.2025 Ten japonec Fortune skoro všechny plůdky shodil, pár jsem jich zapytlíkoval abych vůbec ochutnal. Na to jak byl obalený květy teda propadák, a to letos konečně nezmrzly. Jinak ty japonské švestky kvetou dřív než naše švestky, takže v běžný rok... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 5.6.2025  Ještě ranější, ale bělomaska, Primissima delbard má plody zatím malé, ale na špičce plodů už vybarvují. MH |  | Broskvoně 2025, 5.6.2025  Francoise |  | Broskvoně 2025, 5.6.2025  Opravdu Amsdenova a Benedicte tak odolná? Postříkal jsem raději všechny stejně.
Francoise má zatím největší plody ze všech broskvoní a vypadá tedy, že bude nejranější. Sagittaria by měla zrát stejně, ale plody má zatím malé jako jiné... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 5.6.2025  Mayacot v květináčku vybarvuje.
Tsunami tu teď v zahradě nemám, ale jak vidím, u tebe je teda pozdnější než Pricia a Netyrinthos? MH |  |
 |
|
|
|