|
Příspěvky uživatele - 2.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2025, 3.6.2025 To se omlouvám, jsem moc akční. Fakt ale nevíme o té potvoře skoro nic. Mě by hlavně zajímalo, jestli přežije venku naši zimu. Jestli časem doma vyhyne. Jaké akaricidy na ni fungují... ALE HLAVNĚ!!! Veškeré zbytky kupované zeleniny a ovoce nesmí... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 3.6.2025 Vlnovník rajský (Aculops lycopersici) je druh roztoče z čeledi vlnovníkovití (Eriophyidae).
Z toho plyne, že Milbeknock působí na roztoče různé, ne jen na svilušky. |  |
|  | Rajčata 2025, 2.6.2025 Milbemektin 0,93 % [EC] h/v
Akaricid s požitím a kontaktním účinkem, dodávaný ve formě emulgovatelného koncentrátu. Antibiotikum ze skupiny milbemycinů, sestávající ze směsi přírodních endotoxinů odvozených z půdních mikroorganismů, s... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 2.6.2025 A sousedí to převzít nemůžou? |  | Rajčata 2025, 2.6.2025 Jestli to je od Nexles, tak by to mohlo v pátek dorazit. Akorát nepřijde žádná výzva, že to dopravce veze. Naposledy jsem se s ním domluvil, ať to hodí za plot, že trajdám po městě. Když to je prý zásilka ze zahraničí, tak výzva nepřijde. Je to... celý příspěvek > |  | Žloutnutí mladých plodů, 2.6.2025 To je tzv. červnový propad. Strom sám reguluje násadu, aby ji uživil. Ale negativně se mohou podílet pilatky nebo obaleč první generace. Ale na ně to nevypadá. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 1.6.2025 https://share.temu.com/eqkOLbthoeA
Já už nevím, které to byly. Z nějakého důvodu mně to při objednávce hlásí, že mám špatně e-mailovou adresu. Přitom zaplaceno mám. Ale přijde to, i výzva na tu špatnou/správnou adresu. Mají jich tam hodně, 1/4".... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 1.6.2025 Mně to taky nejde otevřít, ani ten Váš odkaz. Dostanu se na začátek stránek. Ale zkoušel jsem to v mobilu, třeba v PC to bude schůdnější. Kdyby to někomu nešlo, tak ty kroky napíšu ručně, AI navzdory😄. |  | Co platí na listohloda?, 1.6.2025 Sanium Ultra nebo Karate. Jsou běžně dostupné. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 1.6.2025 https://ukzuz.gov.cz/public/app/srs_pub/fytoportal/public/#rlp|so|skudci|detail: c18ccd9cbe2ba381e37b810d0c2f6a93|progn|lok:2025-651
Co Vaši obaleči jableční? U nás v HK včera odpoledne lilo (24 mm). Večer ale bylo krásně a teplo, ovšem nelétali.... celý příspěvek > |  |
|  | Fíky, 31.5.2025  Malinko žerou listy ležící na zemi. Fíkovník chce hodně prostoru kolem sebe. Aspoň dva metry okolo. Letos poprvé po dlouhé době budou jarní fíky. Ty letní pak mají problém s dozráváním. V popředí je tomel. Zatím nekvete. Vloni kvetl a zmrzl. Odrůda... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 30.5.2025 Omite se v zelenině používalo, ale je to už vykopávka. A je fytotoxické, pálí. |  | Rajčata 2025, 30.5.2025 https://certisbelchim.es/milbeknock-ampliacion-de-registro/
Tady je odkaz na použití přípravku Milbeknock proti tomuto škůdci ve Španělsku. Dal se proti němu použít Vertimec, ale ten už není. Milbeknock obsahuje podobnou látku. Používá se i u nás,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 29.5.2025 Vlnovník rajský. V životě jsem ho neviděl, ale slyšel jsem o něm. Myslím, že to je on. Není vidět pouhým okem. Svilušky ano. Takže ani třásněnky, ani plíseň šedá... |  | Skvrny na meruňkách, 29.5.2025 A síru. Dříve se doporučoval Baycor nebo Talent. Oba přípravky už nejsou, ale použil bych Belanty (20ml na 10l). Určitě fungovat bude, je to stejná chemická skupina. Má krátkou OL. Stejně dobře bude fungovat i Signum. Příště stříkejte dříve,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|