Příspěvky uživatele - 213.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opylovač Rivan, 1.6.2025 Obsahuje fotku
Zleva Rivan, Burlat, Kaštánka MH
Opylovač Rivan, 1.6.2025 Obsahuje fotku
Kaštánky 2tt jsou taky zralé výborné. Jsou ostré kořenité do višní, zatím 14% Brix, ale ještě by mohly víc ztmavnout. MH
Fíky, 31.5.2025
Pro upřesnění, násada jarních fíků = zrají v létě. Násada letních fíků = zrají napodzim, ale u nás některé odrůdy nestihnou dozrát (u mě jediný plodící Brown turkey)  Ty další odrůdy jako Dotatto, Melanzana, Fiorone, Turca atd., vše ze... celý příspěvek >
Fíky, 31.5.2025
Rašící pupen na klacku nežerou, žrali fakt jen ty pupeny co vylézaly přímo na úrovně země po vymrznutí, ale i tak se vzpamatovaly jen o něco později... fíkovník je v tomto plevel, jen ty mrazy moc nesnese. Granátovník je na mrazy ještě horší, ty... celý příspěvek >
Opylovač Rivan, 31.5.2025 Obsahuje fotku
Nepřipomínala višně, nebyla to sladkovišeň? kyselku mám Ujfehertoifurtos, sladkovišeň nějakou starou ze zahrady tady, je taky výborná, je jiná.  Nějaké Burlaty dnes, oproti Rivanům jsou o ten týden pozdnější, ale kvalita úplně někde jinde,... celý příspěvek >
Opylovač Rivan, 29.5.2025
Tak to je dobře, že ten Rivan může být i chutnější jak popisuješ.Už jsem ho totiž i narouboval na nový stromek, hlavně kvůli ranosti. Ještě jsem zvědavý na Německou rychlici, tu mám přiroubovanou teď, ale ještě minimálně 2 roky si počkám na vzorky... celý příspěvek >
Fíky, 28.5.2025
Dobře rostoucí nevymrzlý fíkovník mi slimáci nežerou. Ožírali zpočátku jen rašící pupeny nových slabších fíkovníků v letech, kdy vymrzly až k zemi, tzn. rašily pak nevýhodně na úrovně země, pomalu a v mokru. Jakmile se více oteplilo (červen),... celý příspěvek >
Opylovač Rivan, 26.5.2025 Obsahuje fotku
Asi to tak bude jak píšeš. Tady Rivany poslední den slunka nabraly ještě 1% cukru, tedy 11Brix, lepší už to asi letos nebude. Jdou dobré i když málo výrazné oproti pozdějšímu Burlatu - teď začíná zrát a první jsou mnohem lepší, výraznější i sladší... celý příspěvek >
Kaderavost broskvoní, 25.5.2025
Champion WG je prý jemnější prášek než byl Kuprikol, takže proto má stačit nižší dávka. MH
Broskvoně 2025, 24.5.2025 Obsahuje fotku
Pane Walter, tip pro vás - pokud zkoušíte více odrůd, na některé stromky semenáčky jsem přioočkoval do korunky více odrůd, jen jsou vyšší nároky na údržbu růstu - každá odrůda roste jinak, ale s tím byste si jistě hravě poradil. K těm nejranějším... celý příspěvek >
Opylovač Rivan, 23.5.2025 Obsahuje fotku
Rivan. MH
Opylovač Rivan, 23.5.2025 Obsahuje fotku
Fakt ti tak chutnaly? Tady 8 dní propršelo, zima, tma, Rivan se od té doby skoro nijak v barvě nezměnil. Oceňuju, že vydržel, slabě popraskalo jen tak 10%. Cukernatost těch červených je teď jen 10 Brix, což je málo, ale to jsem čekal bez toho slunka,... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 20.5.2025 Obsahuje fotku
Francoise má zatím největší plůdky ze všech odrůd. MH
Opylovač Rivan, 18.5.2025 Obsahuje fotku
Byl jsem se podívat a tady už se Rivan taky červená, opravdu první ovoce na stromě , venku je 7-10°C tma a neustále chčije... za pár dní budou možná až vyleze slunko. MH
Meruňky 2025, 17.5.2025
Tady mají meruňky nasazeny naplno plody dokonce po mizerných 7 letech, buďto byly mrazy nebo moniliový úžeh. Přírustky teď skoro ani žádné nevidím, každý list je teď k dobru, všechna síla jde do plodů. Taky jsem pár větví přivázal projistotu. MH
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika