Příspěvky uživatele - 213.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2025, 14:21
Krásně vybarvené na slunku ty Tsunamky , ve které oblasti je máte? MH
Broskvoně 2025, 14.6.2025
Koupil jsem jen broskve Astoria dovoz ze španělska, letos je hodně podtrhli, škoda. A podobné nektarinky Patagonia měli. Pak ještě bělomasé Spring White, ty byly lepší o něco vyzrálejší, ale jak jsem pátral, tak je to jen lokální španělská produkce... celý příspěvek >
Opylovač Rivan, 14.6.2025 Obsahuje fotku
Kaštánka
Opylovač Rivan, 14.6.2025 Obsahuje fotku
Kaštánky mají opravdu dlouhé stopky. Mohly by to být ony. MH
Meruňky 2025, 14.6.2025 Obsahuje fotku
Netyrinthos, cca o 3 dny ranější než Pricia. Ještě potřebují pár dní tepla. MH
Pricia vypadá lákavě, ale jsou ještě tuhé. MH
Pane Walter, to abyste nějakou velmi ranou meruňku vysadil nebo přirouboval.  Z těch nejranějších meruněk u mě je nadějnější do odolnosti jen Pricia, takže si moc vymýšlet nemůžu. Ty další jako Aurora, Tsunami, Mayacot, Netyrinthos,... celý příspěvek >
Granát - vhodná odrůda zrající mezi rannými a pozdními třešněmi, 12.6.2025
Pěkné Granáty Petře. By se mi teď hodily, prázdné okno před prvníma meruňkama. Stále ještě vyzobávám nějaké Burlaty na severní straně.  Troprichterova má zrát v 3tt, Granát 4tt., i když je to malý rozdíl, odpovídá to? A co vrtule - červi u... celý příspěvek >
Opylovač Rivan, 12.6.2025
Vyfotím až se ke stromu dostanu, není u domu. Zpaměti nevím jaké jsou stopky, hlavně plná huba třešní.  MH
Meruňky 2025, 12.6.2025 Obsahuje fotku
Pricia MH
Meruňky 2025, 12.6.2025 Obsahuje fotku
A od koho to tedy je Tsunami?  Na Tsunami, která mi komplet vymrzla v poupatech při holomrazech mám navrcholu jen 2 plody, skoro takto vybarvené. Jeden plod jsem teď zapytlíkoval, druhý už stačil rozklovat nějaký zobák, tak jsem ochutnal a... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 12.6.2025 Obsahuje fotku
Nejranější nejlepší.  Francoise už taky vybarvuje. MH
Meruňky 2025, 10.6.2025
To by na,,Netyrinthose" celkem odpovídalo, u mě letos zimní mrazy nezvládl, přes 95% květních pupenů vymrzlo v únorových holomrazech -13°C. Ten malý zbytek pupenů co přežil nakonec vykvetl a výjimečně už nezmrznul, takže plodů je aspoň pár a jen na... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 10.6.2025
Parádní srovnání raných meruněk Petře.  Vidím, že ti Netyrinthos tentokrát pěkně vybarvuje.  Pricia klame barvou, zralá je až když je úplně celá červená. Vsadil bych se, že dovozové meruňky v případě té Pricie trhají ještě dřív a na... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 9.6.2025 Obsahuje fotku
Máš těch raných odrůd dost na porovnávání.  Spring Blush by měl být asi nejkvalitnější z těch raných?   Tsunami by měla podle tabulky Escande zrát 2-3 dny po Banzai, tak si myslím, že ten nepravý Tyrinthos může být meruňka... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika