Příspěvky uživatele - 248.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce, 18.5.2025
Mohla by to být píďalka podzimní (pokud tam máte zelinkavé housenky). Ta žere skoro vše. V tom případě insekticid - třeba Calypso 480 SC, Mospilan ap. Jinak mně to podle fotky připadá spíš potrhané od krup (hlavně ten velký list). A třeba... celý příspěvek >
Škůdce, 18.5.2025
Nebyly u vás kroupy?  Lída 
Poznáte tuto růži?, 16.5.2025
Teď jsem koukala na tu Louise Odier - klidně by to mohla být ona...   Lída
Poznáte tuto růži?, 16.5.2025 Obsahuje fotku
Ta vaše bude podle květu anglická růže. Mám jen jednu, nařízkovanou od známé, zpočátku je květ do světle oranžova a postupně mění barvu do lososově růžové (foto). Měla ji jako pnoucí, u pergoly na zahrádce dělá šlahouny 3,5-4m. Jméno nevím, barevně... celý příspěvek >
Ještě jedna fotka - L.
Moje stolístka kvete jednou, mám pravokořenou. Kdysi si ji prý naši přivezli odněkud z Vysočiny. Roste jako sadová, jako keř jí vyrostou šlahouny 1,5-2m, převisají. Dala jsem si ji i k paneláku, tam mi od suterénu přerůstá přes zábradlí balkonu v... celý příspěvek >
Břečtan - mulč, 15.5.2025
Když ho necháte rozhrnutý pár dní trochu proschnout, tak z toho nemusíte mít obavy, znovu neožije  .           Lída
Jak moc řezat ostružiny, 15.5.2025
U mne to je stejné, ale je to holt ostružina - trochu natrpklá, ne malina...      Lída
Malina Raspberry, 13.5.2025
Tady https://www.nazazvorce.cz/navody-na-pestovani pro změnu píší, že se mají odplozené výhony po sklizni odstranit těsně nad zemí. Ale to uvidíte sám - pokud na loňském výhonu nebude plodit a na nových ano, tak ten starý odstraníte... Lída
Malina Raspberry, 13.5.2025
Mrkněte sem: https://www.kotvicnikovafarma.cz/p/1084/malinovy-stromek-malinova-vez-malinik-stromeckovity-rubus-raspberry-tower-hara Neměl by být přímo stromkový, ale úzce rostoucí (š=60cm), bez nutnosti opory (pevné stonky). Na FB píší, že se... celý příspěvek >
Usychani konecku platanu, 12.5.2025
Na nedostatek vody totiž ukazují ty okraje listů otočené nahoru. Jak má chudák pořádně zakořenit a růst, když nemá vláhu. To se spíš divím, že neuschnul úplně, i když daleko k tomu nemá.    Lída 
Usychani konecku platanu, 11.5.2025
ps - ty nejmladší lístečky mohl spálit i mráz.   L.
Usychani konecku platanu, 11.5.2025
Spíš tam máte (viz spodní strana listů) nějakého škůdce (mšice nebo jiná potvora), co vysává listy - postříkat insekticidem. A zaléváte ho, když je teď pořád sucho? Pokud by se vám objevila ta antraknóza (hnědé skvrny na listech), tak postřik... celý příspěvek >
Malina Raspberry, 10.5.2025
To je ale snad v pořádku. Odplozené pruty odstřihnete, zůstanou nové.    Lída 
Napadené psí víno, 9.5.2025
Od zimy je hodně sucho... Zaléváte ho?           Lída
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika