|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte tuto růži?, 16.5.2025 My tomu rikame Stolista, ale odrudu nereknu. |  | Meruňky 2025, 16.5.2025 To vam preju, no mne to znrzlo, nemam jedinou, Ale to neni chyba predsedy, ale moje a spatneho mista :) |  |
|  | Zduřelé vrcholky sazenic rajčat, 5.5.2025 No teda, vsude se to resi a vy zalozite nove vlakno. Letos se to nejak rozjelo, to neni dobre. Poskozeni herbicidy. |  | Rajčata 2025, 5.5.2025 takhle podobne mi ne-narostly Odat v te kontaminovane zemine. Ostatni mi rostly chvili normalne. Jinak, nevim. |  | Jaké nové herní mechaniky se objeví ve výherních automatech v roce 2025?, 29.4.2025 Fak by mne nenapadlo, ze nejaky idiot muze dat reklamu na tyhle veci na zahradkarske forum. Vlastne mame takove chytraky, napr. Okamura, Konecna, Putin, fico... |  | Jak s nemocí na hlavních větvích, 16.4.2025
|  | Jak s nemocí na hlavních větvích, 16.4.2025 a ja v mem prispevku ctu... mozna je z pecky... a dale... ale to treba neni vas pripad... musite cist cele a souvislosti. dekuji. uz mlcim |  | Vápník pod rajčata, 14.4.2025 take se pridam, nachlnost je odrudova vlastnost. jine odrudy, vapnik do pudy, a v lete obcas zalevat a pripadne mulcovat pudu aby se neprehrala. A kompost. A kdyz ledek vapenaty tak na list do kvetu, pozdeji je pozde. |  | Papriky 2025, 9.4.2025  Foto ze skleniku po mrazech -8, krecht funguje paradne, papriky bez problemu, zeli trochu zruzovelo ale je ok. Rajcata v popredi jsou zbytky na rozdani, svoje mam doma za oknem. Nic v zahonech jsem pred mrazy neprikryval ani nicim nepritapel. Krecht... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 9.4.2025  ano, chtel jsem se spalit sam, tak uvidime. Zde Redhaven a Kioto u mne dnes. |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 9.4.2025 Take bych prosil o par seminek, dekuji. milkeb@atlas.cz |  | Mráz ve vegetačním období, 8.4.2025 To je smutne, holt budu muset svuj sen prehodnotiti a dam tam nejakou jablon nebo blumu, uvidime, davam bolsevikovi rok, maximalne dva. To se neda nic delat, drevo pestovat nechci. |  | Mráz ve vegetačním období, 8.4.2025 ja to asi vzdam na zahrade, do koruny jsem dal teplomer s pameti, 7,4, ve tri rano bylo -8, na dnesek u domu bez mrazu, na zahrade -3, ta dolina u potoka neni proste vhodna, no uvidime, teprve to tam zkousim a merunka cela nekvete a broskve zdaleka... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 7.4.2025 Diky Waltre. ja se snazim rezat podle pana urbanka, urcite znate. rezat az v zari mi prijde, i kdyz jsem nezkuseny, pozde, moje stromky maji totiz obrovke prirustky, jak jsem u potoka tak i dostatek vody, tedy letos budu rezat jeste vic v lete dle... celý příspěvek > |  | Klepání kosy, 28.3.2025 no, ma pravdu. Klepaci zarizeni existovalo a fungovalo, ale ja i deda jsme to klepali po staru kladivkem. |  |
 |
|
|
|