|
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023  Tak Dali a Adély jsou v zemi.50 kg. Jestli bude fotka, tak by tam měl být vidět sazeč XW 65.Blahobyt se musí udělat. |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023 Ano, včera jsem nasázel 25 kg Dali. Dělám to Vari a bylo to dole dost mokré. Prvně sázení bylo lepší. Dnes jdu sázet posledních 50 kg. Je zataženo ale Aladin žádný déšť neukazuje. Buďte pozitivně naladěn, lépe to je k žití. |
 |
|
 |
Rajčata 2023, 9.4.2023 Je, na vrtání děr pro rajčata ano.Na vrtání děr pro plotové sloupky super. |
 |
Vertikutátor na větší zahradu, 7.4.2023 https://vertikutatory.heureka.cz/wolf-garten-va-389-b/?gclid=EAIaIQobChMIo8amu_6W_gIVDeJ3Ch0UvAmeEAQYCCABEgLQVPD_BwE#specifikace/
Mám 15 let tuto značku. Jednou jsem měnil nože i pružiny.Než jsem se naučil, že mám brát jen mech a nepouštěl ho... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 6.4.2023 Jo, nelíbí se vám anonimove?A co jste vy?Tim to určitě nebude, ze zaregistrovaný = slušný.
Experimentovat se šlechtěním je co?Mě připadá a možná více lidem tady, že je to neustále vystrkovani sazenic někam na balkon do zimy, následně pak... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 5.4.2023 Vy jste to tady zasvinili, ze nevím co je na co.Jste přetažení asi. Hádka jen proto že paní neví kam má dat sazenice. Teď bude asi shánět odstopkovač.Pani udělejte si díru 1x1 m 0.8 m hlubokou dejte tam 4 kolečka koňského hnoje na to zeminu a budete... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 4.4.2023 Já bych to tak nehrotil. Když to Milana baví tak proč by to nemohl měřit. Ono napsat, že se rajceti vůbec nic nestane pokud nezmrzne, nemusí být taky 100% pravda. Když nápišu, že dávám rajcata po zmrzlých mužích, tak neznamená, že nenávidím všechny... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 3.4.2023 To jste mi měl napsat do vlákna o bramborach |
 |
Rajčata 2023, 3.4.2023 Ve skleníku podle mě nemají rajcata do 15 května co dělat Totéž venku.Bavíme se o nevytapenem skleníku.
Postupujeme u nás tak ze jsou za okny na parapetu a potom je dáváme do pařníku 2,5x1,5m na vrstvu konsky hnůj + zemina tak, aby ke... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 1.4.2023 Ano, před týdnem jsem zasadil Impaly. Avizovaný mráz mi nevadí.Později kolem zmrzlých pokud by hrozil zase mráz a oni by vylezly bych se snažil je přiorat. Přeci jenom ta první vláha po zimě jim prospívá a je dobře ji zachytit. Potom když neprší, což... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajčata 2023, 31.3.2023 Takže na co si stěžujete? Že nezvládáte provozovat tu náročnou legraci, kterou jste si sám vymyslel? Dám vám radu: zasejte rajčata nyní, zasaďte do záhonu po zmrzlých, pěstujte rajčata v sezóně odpovídající našim klimatickým podmínkám. A nemáte si na... celý příspěvek > |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 17.3.2023 Hecht prodává řetěz s 56 články o síle článku 1.3mm. Stojí 249 Kč pod číslem 33E56E. Takže pro pilu tazatele se nehodí. Jiný vhodný nemají.To si opravdu umím najít sám. |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 16.3.2023 Tak s klidem doporucte řetěz z Hecht, který pasuje na pilu v nadpisu. Achjo. |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 Hlavně jestli jste pochopil, ze nikoho nezajímá jestli mate znacku Parkside nebo x y. Důležité je, ze sháníte řetěz padesát šest článků, rozteč tři osminy a šířka jedna celá jedna mm.Musí to pasovat. To nejsou boty, ty se zkouší proto, ze má každý... celý příspěvek > |
 |
Řetěz pro aku pilu Parkside PKSA 40 Li B2, 40V z Lídlu, 15.3.2023 Tak si najdete www zahradnítechnikakotasek.cz a tam je napsáno pod přidat do košíku -- HODÍ SE NA PILU... |
 |