Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Alnova 🍎, 7.9.2023
No já si myslim, že by to tu lidi přežili.
Rajčata 2023, 28.8.2023
Až skleničky vytřete dosucha, tak je prázdné zavřete.Kde je problém? Dvě deci suchých malin natrhat a vložit do deseti minut je dostatečná porce. Pak se otevře další sucha sklenicka a pokračuje se. O nějakých plodech kterým se říká zelenina se tam... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 28.8.2023
Když já pane KUKY raději loupu brambor vařený.Docela bych řekl, že ho oloupu i rychleji. Nesmí mě pálit. Pan Biegler ulehčit si práci mechanizací je v pořádku. Já to nosím v kybli od silikonové omítky. Mám 4 schody do sklepa. Teď je tam 19 st.... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 27.8.2023
Hlavně nedělám s padesatikilovymy pytly, o tom to asi taky bude. 
Nejde přece o to, aby jste vážíli sadbu když ji nekupujete. Líbila se mi fotografie pana Waltera jak má 11 hnízd a pod nimi vidíte krásné co v nich bylo a řeknete si třeba že jste to měli podobně.Průměr 7x   až 8x. Šlo mi hlavně o to jestli se... celý příspěvek >
Bylo by dobré, když se tu bavíme o tom jak a co děláme, čím sazime a vyoravame, o kolik kg se vlastně jedná.Já mám pozemky na 130 kg sadby. Sazim ručně, letos jsem vybral ručně. Jinak orám a rotavatoruji Vari. Jsme na to s manželkou sami. Nelitujem.... celý příspěvek >
HECHT 962, 21.8.2023
Je mi líto, ale vůbec jste nepochopil co se tu doporučuje, aby jste obhájil záruku. To znamená hlavně se držet v záruce toho jejich oleje, protože tato firma když uvidí např. že tam máte olej zelený, místo aby jste tam měl červený, nebude třeba... celý příspěvek >
HECHT 962, 20.8.2023
Tak jestli se vás to dotklo, ze jsem vám doporučil aby jste dodržoval tu značku oleje kterou chce prodejce tak se omlouvám. Mám podobně starého vnuka, Můj známy si v hechtu koupil krovinorez a zadřel ho za krátkou dobu. První co mu u prodejního pultu... celý příspěvek >
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 19.8.2023 Obsahuje fotku
Dali           V zemi 120 dni. Jsem docela spokojen
HECHT 962, 19.8.2023
Chcete radu? Tak čtěte papír který jste dostal a michejte přesně směs.Používejte jediné olej který vám prodali.Jestli tam budet dávat jiný, třeba místo červeného zelený  , muže se vám stát že vás vyhodí už od dveří. Některé nadrzky jsou bílé a... celý příspěvek >
Wolf-garten Expert 92.160 H, 5.8.2023
Má nabehano 300 mth. Píšete. Nebo má nabehano 300 provozních hodin. To poznáte když traktor nastartujete a přesně za hodinu vám tam naskočí další hodina. Je jedno jestli se motor točí na volnobeh nebo střídavě více méně. Na motohodiny už si nikdo... celý příspěvek >
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 5.8.2023
Tak jsem se moc nespletl. Pan Mičurin mě předběhl píšu pomalu.
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 5.8.2023
Tak jestli má sadbový brambor 6 deka, mohlo být 41 kusů na 2,5 kg. Ty by se vešly na řádek dlouhý 11 m.  Větší např.9 dkg by mohlo být 27 ks a osazely by se na řadek dlouhý 8 m nebo 4 řádky dlouhé 2 m. 6m2.??  
Borůvky chřadnou, 4.8.2023
Tak když nechcete aby to vypadalo ze někoho, nebo aby si někdo nemyslel, tak proč přidáváte 76 a 77 článek, který nic nemá společného s pěstováním borůvek. Paní vladena muže být klidně pan Vláďa nebo někdo jiný a tak se k tomu stavím. Vím a nápisu... celý příspěvek >
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 22.7.2023
To je technická věc. To si omylem mužů bofixem kterým jsem postrikal trávník a posekanou trávu dal do kompostu znovu pohnojit záhon a je mozne ze mi tam nic neporoste.Zajímalo mě co se stane když po bramborach ošetřených na plíseň  dam karotku... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika