Příspěvky uživatele - 23.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Drtič větví Bosch, 29.4.2025
Ano, také myslím že nic lepšího s elektromotorem asi nebude. Už jsem mluvila i s technikem od Bosch. Objednala jsem poslední kus který tam byl skladem a dostala jsem 8% slevu a dopravu zdarma. Tak to mě mile překvapilo. Tak uvidíme jak budeme... celý příspěvek >
Drtič větví Bosch, 28.4.2025 Obsahuje fotku
Chtěla bych poprosit jen o radu a né aby mi dělal někdo přednášku o tom, že si mám najít info sama. A kupovat napřed levný za 4tis a potom zjistit že na zahradu, kde je přes 20 stromů a jiné keře, mi nebude stačit. Dnešní doba je plná chytrolínů,... celý příspěvek >
Drtič větví Bosch, 28.4.2025
Jen jsem se chtěla zeptat, jestli má někdo jeden z těchto typů doma a podělí se o zkušenosti. A chtěla bych zjistit, Který z nich je lepší a také životnost nože, protože náhradní je dost drahý. Viděla jsem na you tube hodně videí různých značek a... celý příspěvek >
Bosch AXT D
Bosch AXT TC
Foto Bosch AXT 25 TC /D
Drtič větví Bosch, 28.4.2025
Zdravím. Chtěla bych pořídit drtič větví. A poradit se který vzít. Přemýšlím o Bosch AXT D nebo Bosch AXT TC. V Jednom drtí ozubené kolo a v druhém je válec který zřejmě seká, nevím přesně. Prosím o vaše zkušenosti s těmito drtiči. Děkuji za vaše... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika