|
Příspěvky uživatele - 213.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Broskvoně 2025, 12:50  Primissima na stromě ještě není zralá, vypadá to na cca 3 dny rozdíl oproti urychlené. MH |  | Broskvoně 2025, 12:48  Pecky jdou překvapivě částečně oddělit od dužiny. MH |  |
|  | Broskvoně 2025, 12:47  V květináči dozrály první Pimissimy delbard, jsou měkké a už padají, jsou sice menší, né tolik vybarvené, ale chuťově výborné, šťavnaté, voňavé vanilkové s kyselinkou, 11 Brix. Částečně jsou oddělitelné od pecky, jen jedna byla puklá, ostatní... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 18.6.2025 Jsem zvědavý na ten plod Sagittarie v porovnání s tím Sugar time a Maycrestem která bude nejranější. Sagittarie pěkně dohnaly ve velikosti Františky, zatím nevoní, vůně jde jen z té Primissimy. MH |  | Meruňky 2025, 18.6.2025 U mě ještě Leskory ani nevybarvují - jsou zelené. Přitom ty jmenované nejranější jsou téměř zralé. MH |  | Meruňky 2025, 18.6.2025 První měkčí plody jsou ty samostatné jednotlivé. Jak je to v hroznech, tak dozrání trvá déle.
Tu koštovanou Priciu jsi měl už měkkou?
Řekové píšou toto: Because of the early coloring of Prisia, there is a risk that it will be... celý příspěvek > |  | Broskvoně 2025, 17.6.2025 Plody Primissimy Delbard už neuvěřiteně voní, zavětřil jsem je náhodou skoro na půl metru, tak ještě očmuchat ty Sagittarie a Františky. Springcresty zatím ještě nenabraly velikost, určitě budou pozdnější, o kolik to se uvidí. MH |  | Meruňky 2025, 17.6.2025  Jsem taky ze severu moravy, letos nám meruňky nezmrzly, i když zrovna ta Tsunami výjimka zmrzla v zimě v předčasně narašených pupenech.
Po včerejším dešti Netyrinthosy začaly měknout a trochu i popraskaly. Dneska jsem jich několik obral.... celý příspěvek > |  | Broskvoň LOLITA, 17.6.2025 Záměnu můžou udělat i ve Spomyšlu, že nasadí špatné štítky, to je možné - mi přišel jednou stromek úplně bez štítku, nebyl ani v krabici. Častější případy - záměny už nakoupí ze zahraničí. Zatím rekord je odrůda nektarinky, třetí stromek, třetí... celý příspěvek > |  | Meruňky 2025, 16.6.2025 Na přiroubované meruňce Farclo je jeden plod , ještě ji pak přeroubuju na podnož. Zmrzání Leskory - jak se to vezme - v pupenech a poupatech je každoročně velmi odolná, takže zimní mrazy téměř vždy přežije. Jestli Leskora zmrzne, tak je to vždy... celý příspěvek > |  |
|  | Meruňky 2025, 16.6.2025 Krásně vybarvené na slunku ty Tsunamky , ve které oblasti je máte? MH |  | Broskvoně 2025, 14.6.2025 Koupil jsem jen broskve Astoria dovoz ze španělska, letos je hodně podtrhli, škoda. A podobné nektarinky Patagonia měli. Pak ještě bělomasé Spring White, ty byly lepší o něco vyzrálejší, ale jak jsem pátral, tak je to jen lokální španělská produkce... celý příspěvek > |  | Opylovač Rivan, 14.6.2025  Kaštánka |  | Opylovač Rivan, 14.6.2025  Kaštánky mají opravdu dlouhé stopky. Mohly by to být ony. MH |  | Meruňky 2025, 14.6.2025  Netyrinthos, cca o 3 dny ranější než Pricia. Ještě potřebují pár dní tepla. MH |  |
 |
|
|
|