Příspěvky uživatele - 101.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Volya LLC DVUSHKA, 24.4.2025
Tak nakonec jsme pořídili ACD Belgium Piccolo a jsem maximálně spokojená. Mám tam i automatické otevírání okna. :) Prvním rokem jsem sklidila 10 kg rajčat a 10 kg salátových okurek. Druhým rokem mi invaze molic zdecimovala okurky tak, že úroda... celý příspěvek >
Zavíječ zimostrázový - predátor, 24.4.2025
Boj se zavíječem už asi vzdávám. Housenky mám pořád. Stříkám Lepinoxem, ale ty bestie už si asi vygenerovaly odolné generace. Buxusy nejspíš zruším...
Záměna semen, 24.4.2025
Taky už se vám to stalo? Že mi z pytlíku semen Polonéza mezi kulatými červenobílými vyroste taky jedna fialová Diana, to bych pochopila. Ale že z pytlíku označených jako Slovana (tedy válcovité červenobílé) vyrostou samé kulaté, to už je... celý příspěvek >
Nýhrada trávníku - stín, 10.3.2024 Obsahuje fotku
Prosím, co byste radili jako náhradu trávníku ve stínu? Zkoušela jsem už několikrát semeno pro stín, ale nefunguje to. Potřebuji, aby to bylo něco zeleného, co snese pojezd sekačky. 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika