|
Příspěvky uživatele - 101.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Volya LLC DVUSHKA, 24.4.2025 Tak nakonec jsme pořídili ACD Belgium Piccolo a jsem maximálně spokojená. Mám tam i automatické otevírání okna. :) Prvním rokem jsem sklidila 10 kg rajčat a 10 kg salátových okurek. Druhým rokem mi invaze molic zdecimovala okurky tak, že úroda... celý příspěvek > |  | Zavíječ zimostrázový - predátor, 24.4.2025 Boj se zavíječem už asi vzdávám. Housenky mám pořád. Stříkám Lepinoxem, ale ty bestie už si asi vygenerovaly odolné generace. Buxusy nejspíš zruším...
|  |
|  | Záměna semen, 24.4.2025 Taky už se vám to stalo? Že mi z pytlíku semen Polonéza mezi kulatými červenobílými vyroste taky jedna fialová Diana, to bych pochopila. Ale že z pytlíku označených jako Slovana (tedy válcovité červenobílé) vyrostou samé kulaté, to už je... celý příspěvek > |  | Nýhrada trávníku - stín, 10.3.2024  Prosím, co byste radili jako náhradu trávníku ve stínu? Zkoušela jsem už několikrát semeno pro stín, ale nefunguje to. Potřebuji, aby to bylo něco zeleného, co snese pojezd sekačky. |  |
|
|
|