Příspěvky uživatele - 154.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025
Stav u souseda bez roseni- broskvoně odhadem 80% OK, meruňka dle oka 100% květů KO. Žijí pouze květy, které se teprve otvírají po mrazech a to ve výšce 3-4m a více. U mne ta meruňka do výšky 2m 100% KO, nad 2m 70% KO. V tu dobu zavřené květy jsou... celý příspěvek >
Ano, broskvone jsou v pořádku, stejně tak nektarinka. Tu nemám foto
Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025 Obsahuje fotku
foto 2
Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025 Obsahuje fotku
Možná máte pravdu. Bohužel si nemůžu dovolit rosit od 00-7.00 nonstop. Tolik vody nemám a elektřina ze soláru také není nekonečná, je to chatka. Zkusil jsem, nevyšlo to, bohužel Na ukázku foto, jak to ráno dopadlo
Dobrý den, mám asi podobnou zkušenost. Připravil jsem rozstřikovací trysky, umístil cca. 1,5m nad zemí mezi stromy a načasoval spínání od 00.00-6.00 po 15.minutách, délka intervalu rozstřiku 3.minuty. Teplota byla -4,3, zahrada 300metrů od řeky... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika