|
Příspěvky uživatele - 154.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025 Stav u souseda bez roseni- broskvoně odhadem 80% OK, meruňka dle oka 100% květů KO. Žijí pouze květy, které se teprve otvírají po mrazech a to ve výšce 3-4m a více.
U mne ta meruňka do výšky 2m 100% KO, nad 2m 70% KO. V tu dobu zavřené květy jsou... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025 Ano, broskvone jsou v pořádku, stejně tak nektarinka.
Tu nemám foto |  |
|  | Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025  foto 2 |  | Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025  Možná máte pravdu. Bohužel si nemůžu dovolit rosit od 00-7.00 nonstop. Tolik vody nemám a elektřina ze soláru také není nekonečná, je to chatka. Zkusil jsem, nevyšlo to, bohužel
Na ukázku foto, jak to ráno dopadlo |  | Mráz ve vegetačním období, 12.4.2025 Dobrý den, mám asi podobnou zkušenost. Připravil jsem rozstřikovací trysky, umístil cca. 1,5m nad zemí mezi stromy a načasoval spínání od 00.00-6.00 po 15.minutách, délka intervalu rozstřiku 3.minuty. Teplota byla -4,3, zahrada 300metrů od řeky... celý příspěvek > |  |
|
|
|