Příspěvky uživatele - 33.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2025
Pane, pokud o mně nic nevíte, zdržte se komentářů, jinak by si slušný člověk mohl myslet, že jste idiot. Ostatním děkuji moc!
Ano, ověřil byste účinnost - také jsem nad tím uvažovala, ale přiznávám, že mně nakonec bylo líto nějaké větve s květy neošetřit. Loni jsem si při jarním mrazu říkala, že některé z pupenů a květů určitě i beze mě přežijí - chvilku to tak i vypadalo,... celý příspěvek >
To je dobrá poznámka - žádné rozložité staré stromy, ale na výšku 2,5 až 3 metry mají. Nenapadlo mě záhony překrýt, byla to taková akce narychlo - Champion jsem kupovala pár hodin před postřikem, původně jsem stromy ničím stříkat nechtěla. Mrzí mě,... celý příspěvek >
Pardon, mělo být 14 stromů - mám tam chybu.
19 stromů. Ale nutno dodat, že postřikovač úplně nespolupracoval, spíš než mlha to byl opravdu postřik. Ještě se zeptám - jak dlouho tato ochrana bude účinkovat? Děkuji moc! A děkuji všem za uklidnění.
Ahoj všem, přežijí květy broskvoní -2,9 stupňů i bez ochrany? Včera jsem svých 14 stromů postříkala Championem (použito 20 l roztoku) a teď jsem z toho ve stresu - běžně žádné postřiky nepoužívám a pěstuji vše bio. Bojím se, že jsem si otrávila... celý příspěvek >
Modrý kal, 14.2.2018
Tak já si ještě na něco vzpomenu, ať se pobavíte, ale vymýšlet si nebudu: Víte jak se leptají plošné spoje v elektrotechnice Jedním z amatérských způsobů je směs HCl a H202. Bez rukavic jsem se v tom "ráchal". Ale pravda, nedělal jsem to každý... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika