|
Příspěvky uživatele - 190.23
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Děkuji, dočetla jsem se tady toho hodně asi se letos zaměřím na celkové doplnění živin, to bude nejspíš vhodný začátek. Jak tu jeden pán píše, nacpu tam všechno.
A popřemýšlím, jestli tam tu cibuli vůbec dávat, když tam není plné... celý příspěvek > |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Je to tak, že tam dlouhá léta rostly smrky. Ty jsme vykáceli, odstranili pařezy a zůstal volný plac. A já bych ho ráda využila a něco tam pěstovala. Cokoliv.
Zkoušela jsem hrášek, řepu, cuketu ale nic nerostlo. Buď nevzešlo vůbec, nebo takové... celý příspěvek > |  |
|  | Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Tak to možná bude tím. Slunce na plácek svítí jen diopoledne, potom už je ve stínu. Děkuji Jája |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 29.3.2025 Je to tak, že tam dlouhá léta rostly smrky. Ty jsme vykáceli, odstranili pařezy a zůstal volný plac. A já bych ho ráda využila a něco tam pěstovala. Cokoliv.
Zkoušela jsem hrášek, řepu, cuketu ale nic nerostlo. Buď nevzešlo vůbec, nebo takové... celý příspěvek > |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Bude to sazečka. Popravdě, jsem zahradnicky věčný začátečník. Měřit ph mě dosud ani nenapadlo... |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Tak to jsem se skoro trefila, popel ze dřeva jsem tam sypala v zimě z kamen. No tak uvidíme, co se nude dít. Příště si ho nechám na později. Děkuji |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 To je fakt, dědovi to roste všudy kam ji dá... Jaja |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 To by bylo super, kdyby se podařilo půdu zlepšit i na jahody :-) Jája |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Děkuji, vápenec tu určitě seženu. Co myslíte, když tam dám oboje, kompost a vápenec - ocení to ta cibule nebo raději nekombinovat? Je to sazecka. |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Rostly tam dlouhá leta smrky a ty jsme vykáceli a odstranili parezy. |  |
|  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Děkuji, budu tam tedy přidávat kompost a trávu, třeba se to zúrodní. Ráda bych to místo využila na něco jedlého. Jája |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 27.3.2025 Vykáceli jsme na tom místě nekolik smrků a nerostlo tam zatím nic. Hrášek, řepa ani cukety. Tak si myslím, jestli po smrkách není ta půda příliš kyselá? Trochu kompostu jsme tam po vykácení dali, ale ted mě napadly ještě ty slepičáky.
Děkuji... celý příspěvek > |  | Hnojení záhonu pro cihuli, 26.3.2025 Chtěla bych zasadit cibuli na misto, kde pres třemi lety ještě rostly smrky. Dosud tam nic nerostlo, ani řepa a hrášek.
Letos tam zkusím dát cibuli. Myslíte, že by pomohlo, kdybych do půdy přidala trochu slepicinců aby byla úrodnější?
Ráda bych na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|