|
Příspěvky uživatele - 5.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
I toto je Mountfield, 12.11.2008 Vážený zaměstnančně MO, vaše příspěvky potvrzují politiku firmy u které jste zaměstnán. Zlehčovat, vymlouvat se či zesměšnit. Klamavá reklama, která se obratně pohybuje na hraně zákona se vám zcela určitě již nevyplácí. Úbytek zákazníků ve vašich... celý příspěvek > |  | Mám se pustit do údržby zahrady nebo to raději vzdát?, 13.9.2008 Před mnoha lety mi jedna starší kolegyně vykládala, že ji zahrada chytla po čtyřicítce. Já jsem (v té době třicátník) měl spoustu jiných zájmů.
Dneska, s odstupem asi 15 let od onoho rozhovoru, mohu potvdit velkou pravdivost onoho tvrzení... |  |
|  | I toto je Mountfield, 26.7.2008 Je to přesně jak píšeš, myslím si, že příští rok budou nabízet desetiletou záruku, ale klidně by mohli i doživotní, je totiž úplně jedno kdy chceš reklamaci uplatnit, jestli po půl roce nebo po roce, závada je vždy chybou špatného používání na kterou... celý příspěvek > |  |
|
|
|