|
Gradisca 🍎, 19:34  Túto odrodu mám naštepenú na Rubine tam bola úroda minulý rok teraz je prvá úroda už aj na samostatnom stromku. |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 4:05  Flora Olomouc pekné videá tam dávali a teraz aj nové fotky muselo byť veľmi náročné pripraviť takúto výstavu. |
 |
|
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 2.10.2025  Veľmi pozitívne ohlasy na vystavu Olomouc. |
 |
Evercrisp 🍎, 2.10.2025  Máte pravdu pozrel som si galériu kde mám poznámky a obrázky tak som sa pomýlil ale Neva. |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 2.10.2025  Dalšie obrázky.
Hnevá ma reklama každú chvíľu reklama ide mi to už na nervy administrátor. 👹 |
 |
Flora Olomouc Hortikomplex 2025🍎🍏🍐, 2.10.2025  Pán Martin Ludvík dal na facebooku krásne fotky z výstavy. |
 |
Evercrisp 🍎, 1.10.2025  Evercrisp som koštoval na degustácii pred 3 rokmi veľmi sa mi páčil tak som si ho zaštepil plus odrodu Chiva prvá úroda tento rok. |
 |
Honeycrisp, 1.10.2025 Zdravím Mičurina pred 5 rokmi som pestoval túto odrodu mala dosť veľkú horkú pehovitosť tak ako Admirál tak som túto odrodu vykopal snažím sa mať odolnejšie odrody. |
 |
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 1.10.2025  Olomouc dúfam že dáte niečo zaujímavé z tejto výstavy. |
 |
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 1.10.2025  Niečo už začali dávať foto firmy sa pekne prezentujú ale vedšínov videá. |
 |
|
 |
Fruit Atraction Madrid 🍎🍏🍐, 30.9.2025  V Madride začala medzinárodná výstava veľmi veľa firiem sa tam prezentuje je tam veľa videí budem si musieť počkať až začnú dávať fotky noviniek niekedy to dajú až po výstupe. |
 |
Huba Leucostoma Cincta🍄, 30.9.2025  Teraz som pozeral video o tejto chorobe možno ste sa stretli z podobnou chorobou. Video bolo z dabingom a titulkami urobil som foto komentár, keď sa sem nedá vložiť video. |
 |
Snap Dragon 🍎, 30.9.2025  Včera v Nemecku dávali ľuďom náhodne idúcim koštovať odrodu Snap Dragon boli veľmi spokojní táto odroda má výborný ohlas sú tam krásne videá zo sadov škoda že sa to sem nedá vložiť ale 2 fotky z videa som spravil. |
 |
Desy (RedPop)🍎, 30.9.2025  Niečo zo zahraničia. |
 |
Desy (RedPop)🍎, 30.9.2025  Veľa pekných príspevkov je každý deň keď dozrieva ovocie teraz tam predctavili nádherne vyfarbenú odrodu Desy pôvodný názov RedPop premenovali ju. |
 |