|
Příspěvky uživatele - 250.231
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnož Rakoniewická, 13.2.2025 ...a brodkyne na mandlovej podnoži?
Mám (na Žitnom ostrove) 35 ročné stromy (Redhaven a Halehaven):
Niečo aj pokapalo, ale mandla vyrašila z koreňa a nanovo som ju zaočkovala. |  | Choroba na egreši, 5.6.2021  Ahojte, vedel by mi niekto poradiť o akú chorobu sa jedná? Mám tým napadnuté všetky odrody egreša, listy majú najprv švrny ako na fotkách následne žlknú a opadávajú. Ďakujem |  |
|  | Červené výrastky, 31.5.2021 Ďakujem pekne za vysvetlenie, už som sa zľakol čo mi to znova napadlo stromy |  | Červené výrastky, 31.5.2021  Ahojte, chcem sa opýtať či sa niekto z vás už stretol s malými červenými výrastkami na stopke listov, objavilo sa mi to na na čerešni, broskyni aj nektarinke. Okolo výrastkov je lepkavá tekutina ktorú požierajú mravce. Zaujímalo by ma čo to je, či to... celý příspěvek > |  |
|
|
|