Příspěvky uživatele - 213.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broskvoně 2025, 14:59 Obsahuje fotku
Františky postupně obírám měknoucí, asi polovina plodů už byla měkká, ze samostatného stromku jsou menší, ale všechny výborné do posledního, kyselkavé osvěžující, chutnají trochu jako ostřejší pomerančový džus - na léto vynikající. MH 
Meruňky 2025, 12:27 Obsahuje fotku
Carmentop
Meruňky 2025, 12:26 Obsahuje fotku
A padají už i zralé meruňky Carmentop. Zrání v čase Leskor nebo možná i o trochu dříve, velké plody, letos sice nejsou chutí Top jako minule, ale velmi dobré, sklizňové okno bude u této odrůdy asi kratší, ty padané už mají náznak moučnatosti jakoby... celý příspěvek >
Kordia je nepřekonaná, 12:22
Podle té stažené kůry si nejspíš i léčil midrák. Byla to tmavá chrupka co jsem vzal tehda roub z jedné zahrady, zpočátku měla tu hořčinu, teď nakonci už byly tmavé sladké s jemnou delikátní hořkostí. Tak Kordia to asi není. Ještě mám v záloze... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 10:25 Obsahuje fotku
Možná i Orangered předběhne Leskoru.  Máte někdo Orangered, jak vým vychází v porovnání zrání s Leskorou? MH
Meruňky 2025, 10:23 Obsahuje fotku
Leskory s kávou  .  Leskora má u mě nasazeno letos dost, možná proto ji to tak trvá, zatím ještě není. MH
Kordia je nepřekonaná, 28.6.2025 Obsahuje fotku
Máš pěkné Kordie, prý nejlepší odrůda , mám tu zatím jen roub. Jedna pozdější třešeň asi 4TT měla teď tmavé výborné plody a dokonce bez červů, před lety jsem ji zasadil u stezky ať si kolemjdoucí pochutnají... bohužel dnes ji někdo sklidil... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 26.6.2025
Jo ten Harmat je tvůj roub. Je přiroubovaný na dobrém místě v koruně. Ještě počkám, třeba budou lepší, vypadají ale pěkně, takové světlé podlouhlé.  A pán.144 -  k VP - možná ta stará VP byla jiná odrůda než ty kupované VP později, do... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 26.6.2025 Obsahuje fotku
Ještě Franocise vybarvený na samostatném stromku, měknou postupně. MH
Nejranější nektarinky Armking se začínají zvětšovat, měly by zrát cca se Springcrestem. MH
Chtěl jsem utrhnout první Sagittariu, ale stále jsou tvrdé i když vybarvené skoro jako Francoise.  Francoise začínají měknout postupně plody, je opravdu ranější o 2 dny. Primissima naopak měkne ze dne na den všechno najednou, kvalita se jí... celý příspěvek >
Meruňky 2025, 26.6.2025 Obsahuje fotku
Magiccot dužina MH
Magiccot 
Horní Bulida, spodní Harmat. (vlevo Francoise, vpravo Primissima) 
Bohužel meruňky a voda zhora to nejde dohromady.  První měkké Harmaty, jsou to netradiční světlejší meruňky, slupka i dužina je světlá, i když přímo bělomaska to není. Chuť zatím slabá, taková nijaká, i když jsou dost šťavnaté.  Dozrála... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika