|
Decana de Vulturesti 🍐, 18.9.2025  Túto odrodu som tiež dnes oberal prvá úroda uvidím aká bude keď dozreje.Ešte tam bola Pandora ktorú som tiež obral foto som zabudol spraviť ale sú tam dve fotky od priateľa čo mi poslal vrúble. |
 |
Kristína 🍐, 18.9.2025  Kristína hruška prvá úroda obraná bola 5.9.2025 dnes sme ju koštovali je vynikajúca ďalšie odrody som dnes oberal Reimer Red, Lukasova. |
 |
|
 |
Tyrkysová, Mário Red🍐, 18.9.2025  Teraz boli pridané fotky krásnych hrušiek od dvoch záhradkárov ale zatiaľ nič bližšie nepíšu. |
 |
Moxxi 🍎, 18.9.2025  Zahraničné spoločnosti stále dávajú niečo nové čo im dozrieva zasa niečo dám. |
 |
NART🍐, 18.9.2025 Ty tupec Rumusko bol náš sused bohužiaľ teraz tá časť územia patri Ukrajine. Teba nezaujímajú príspevky hľadáš malú chybu a snažíš sa niekoho pošpint a myslíš si aký si zaujímavý daj ty niečo čo sa nové dozvieme ale sú kamoši čo dokážu nájsť adresu... celý příspěvek > |
 |
NART🍐, 18.9.2025  Majú tam hruškové festivaly čo u nás nieje. |
 |
Jonagold Pagacz 🍎, 18.9.2025  Poľský pestovatelia včera zverejnili mutant odrody Jonagold volá sa Jonagold Pagacz. |
 |
NART🍐, 18.9.2025  Je to Rumunsko vo fotke je jeho meno aj koľko odrôd pestuje okrem šlach.stanice si aj sami šlachtia odrody mám tam veľa kámošov čo dávajú novinky veľa toho získali z Číny teraz budú dávať prvú úrodu tak čakám čo dajú na ich fórum. Hlavne ma zaujíma... celý příspěvek > |
 |
NART🍐, 17.9.2025  Záhradkár zo susedného štátu dal príspevok na ich fóre o tejto odrode hruška NART.Preklad bol trošku slabší. |
 |
Švestky 2025, 17.9.2025  Povidla malé info. |
 |
|
 |
Meruňky 2025, 17.9.2025  Teraz som čítal príspevok pestovateľ Kovács z Maďarska má v sade 10 tisíc stromov viac druhov marhulky a broskyňe strihá hneď po obratí ešte stále strihá záhradkári sa ho pýtali dokedy sa môže strihať. Predctavil tam postrek ktorý používa po... celý příspěvek > |
 |
Meruňky 2025, 16.9.2025 Presne tak Peter ja som sa v neskorších odrodách sklamal ani jednu nenechám. |
 |
Meruňka - kruhy na plodech, 16.9.2025  Mal som šárku na marhuliach pred pár rokmi. |
 |
Festilia Delbard 🍐, 15.9.2025  Dnes som oberal ďalšiu odrodu hrušku Festilia Delbard prvá úroda uvidím či bude chuťovo taká ako o nej píšu hrušky sú veľmi veľké. |
 |
Fred🍐, 15.9.2025  Skúšal som či už hrušky Fred idú odtrhnúť zo stromu, išli tak som ich už obral a dal do pivnice.Keď máte novú odrodu ťažko je odhadnúť, kedy ju obrať tak skúšam a píšem si dátum do fotky aby som vedel kedy oberať na budúci rok orientačne. |
 |