Příspěvky uživatele - 56.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Admirál 🍎, 2.2.2025
Som z okolia Čadce a máme tu moc kyslú zem.Vápniť musíme aj ostatné plodiny, vlastne celú záhradu cca. 1200 metrov.No a Admirál je na to háklivý.Podľa mňa viac sa na ňom viac prejaví kvalita pôdy a priebuh roka ako mráz, dážď,slnko.Ale možno aj tá... celý příspěvek >
Skúsenosti s pálenicou, 2.2.2025 Obsahuje fotku
Dobrý deň.Našiel som na nete túto pálenicu.Predava sa v objeme 20,30,50,70 l.Tá najvetšia sa predáva za cca. 300 €.Zdá sa mi to málo, keď zrovnám s cenami iných pálenic.Má ju už niekto, alebo nevie v čom je háčik?
Admirál 🍎, 1.2.2025
Podobne na Admirál nedám dopustiť.Teda na chuť a skladovatelnosť.Chuťovo sa mu vyrovná asi len Honey Krisp.Teda za mňa.S pestovanim Admiralu to je na dlhé trate.Wuxal, vápenec,Champion, Silit a stále dookola.Ale keď to výjde je to paráda.Sever... celý příspěvek >
Ražná pálenka - "kvasenie škrobov"?, 23.1.2025
Jeden paleničiar od ktorého beriem fajnú ražovicu, mi hovoril že nechá naklíčiť isté množstvo sladovnického jačmeňa, potom pomelie zmieša z ražovým šrotom a za pár dni páli.Tuším to aj nejako zohrieval vo vode.A produkt má špecifickú chuť ražovice.Aj... celý příspěvek >
Štarter husqvarna 137, 23.1.2025
Dobry deň.Keď na štartéri viac pritiahnem šróbik, nevracia šnúru speť.Keď troška pritiahnem, po pár štartoch sa pružina vnútri vtlačí medzi kladku a ozubenie.A už nevracia.Už som zničil tri pružiny, aj kúpil nový celý štartér a robí to stále.Najlepší... celý příspěvek >
Kometa, santa rosa alebo ozark premier, 18.1.2025
Dobrý deň.Mám 500 m.n.m. asi 20 odrôd sliviek.Všetky Čačanské, Líniu Top, Hanity,Haganty, Joganty,a iné.Už piaty rok aj Kometu a Shiro.Tieto Japonky rodili už rok po vysadení a aj vtedy keď ostatné odrody zmrzli alebo ich poznačili choroby.Aj chuťovo... celý příspěvek >
Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 3.1.2025
Dobrý ďeň.Mám na zahrade 10ks. kríkovej kanadskej borovky.V predošlych rokoch vetšinu úrody ozobalivtáky.Chcem ich prikriť sieťou.Bude to tunel cca. 1,5m široký a 1,8 m vysoký.Prosím o radu.S čoho urobiť konštrukciu.Rozmyšľal som nad ppr... celý příspěvek >
Pila pri štarte strieľa do filtra, 20.12.2024
Dobrý deň.Na pile Husqvarna 141 som menil zapaľovanie.Pila pri štarte nechytne ale strieľa do vzduchového filtra.Čím to môže byť?Za rady ďakujem.Miroslav.
Pila zhasina Partner 351, 8.12.2024
Presne toto som riešil na husqvarne 137.Po naštartovaní vyletela do vysokých otáčok a zhasla.Robila to aj po výmene karboratora, ložisk s guferami, sviečky,hadičiek.Nakoniec bola vada v podtlakovej hadičke (impulznej) a tesnení pod karboratorom.Okrem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika