|
Příspěvky uživatele - 56.84
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Admirál 🍎, 2.2.2025 Som z okolia Čadce a máme tu moc kyslú zem.Vápniť musíme aj ostatné plodiny, vlastne celú záhradu cca. 1200 metrov.No a Admirál je na to háklivý.Podľa mňa viac sa na ňom viac prejaví kvalita pôdy a priebuh roka ako mráz, dážď,slnko.Ale možno aj tá... celý příspěvek > |  | Skúsenosti s pálenicou, 2.2.2025  Dobrý deň.Našiel som na nete túto pálenicu.Predava sa v objeme 20,30,50,70 l.Tá najvetšia sa predáva za cca. 300 €.Zdá sa mi to málo, keď zrovnám s cenami iných pálenic.Má ju už niekto, alebo nevie v čom je háčik? |  |
|  | Admirál 🍎, 1.2.2025 Podobne na Admirál nedám dopustiť.Teda na chuť a skladovatelnosť.Chuťovo sa mu vyrovná asi len Honey Krisp.Teda za mňa.S pestovanim Admiralu to je na dlhé trate.Wuxal, vápenec,Champion, Silit a stále dookola.Ale keď to výjde je to paráda.Sever... celý příspěvek > |  | Ražná pálenka - "kvasenie škrobov"?, 23.1.2025 Jeden paleničiar od ktorého beriem fajnú ražovicu, mi hovoril že nechá naklíčiť isté množstvo sladovnického jačmeňa, potom pomelie zmieša z ražovým šrotom a za pár dni páli.Tuším to aj nejako zohrieval vo vode.A produkt má špecifickú chuť ražovice.Aj... celý příspěvek > |  | Štarter husqvarna 137, 23.1.2025 Dobry deň.Keď na štartéri viac pritiahnem šróbik, nevracia šnúru speť.Keď troška pritiahnem, po pár štartoch sa pružina vnútri vtlačí medzi kladku a ozubenie.A už nevracia.Už som zničil tri pružiny, aj kúpil nový celý štartér a robí to stále.Najlepší... celý příspěvek > |  | Kometa, santa rosa alebo ozark premier, 18.1.2025 Dobrý deň.Mám 500 m.n.m. asi 20 odrôd sliviek.Všetky Čačanské, Líniu Top, Hanity,Haganty, Joganty,a iné.Už piaty rok aj Kometu a Shiro.Tieto Japonky rodili už rok po vysadení a aj vtedy keď ostatné odrody zmrzli alebo ich poznačili choroby.Aj chuťovo... celý příspěvek > |  | Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 3.1.2025 Dobrý ďeň.Mám na zahrade 10ks. kríkovej kanadskej borovky.V predošlych rokoch vetšinu úrody ozobalivtáky.Chcem ich prikriť sieťou.Bude to tunel cca. 1,5m široký a 1,8 m vysoký.Prosím o radu.S čoho urobiť konštrukciu.Rozmyšľal som nad ppr... celý příspěvek > |  | Pila pri štarte strieľa do filtra, 20.12.2024 Dobrý deň.Na pile Husqvarna 141 som menil zapaľovanie.Pila pri štarte nechytne ale strieľa do vzduchového filtra.Čím to môže byť?Za rady ďakujem.Miroslav. |  | Pila zhasina Partner 351, 8.12.2024 Presne toto som riešil na husqvarne 137.Po naštartovaní vyletela do vysokých otáčok a zhasla.Robila to aj po výmene karboratora, ložisk s guferami, sviečky,hadičiek.Nakoniec bola vada v podtlakovej hadičke (impulznej) a tesnení pod karboratorom.Okrem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|