|
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 6.2.2025  Už druhý deň pokračuje výstava v Berline účasť je veľmi vysoká sú tam krásne videá prezentuje sa vyše 600 vystavovateľov. Dám zatiaľ ocenené jablko Bloss. |
 |
Lory Inogo 🍏, 6.2.2025  Včera začala výstavba v Berlíne a bolo tam vystavené táto odroda niečo o nej sem dám. |
 |
|
 |
Ovocnářství Buzrla 🍎, 3.2.2025 Dnes návšteva Moravy obehal som kámošov doniesol som im vrúble a oni mne dali niečo nové 6 hod kolotoč. |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 2.2.2025  Na fotkách je popis aj kedy u mňa dozrieva. |
 |
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 2.2.2025  Tabuľka dozrievania v Španielsku, Taliansku skorú odrodu Colorado mám tento rok som ju sadil. |
 |
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 1.2.2025  Prialina, Primissi mi boli ponúknuté pred rokom zatiaľ som ich nechcel, tento rok bude mať kámoš prvú úrodu potom uvidím čo som zohnal je Rubely, Rubissia.Čo som zohnal nový klon Pricia nový klon Playacot opelilo sa to kámošovi v sade pred 5 rokmi na... celý příspěvek > |
 |
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 1.2.2025  Borsalino má kámoš na Morave tak uvidím ako dopadne dám vedieť. Ponúkal mi stromček nevzal som doniesol som si kopu iných odrôd. Som zvedavý ako dopadne kámoš Kováč má tam veľmi veľa odrôd. |
 |
Digat 🍑, 1.2.2025  Včera písali na zahraničných stránkach o tejto odrode Digat zaujalo ma to lebo pred rokom som vysadil túto odrodu na doporučenie D.Sabo majiteľa sadov na južnom Slovensku, pestuje tam veľa odrôd aj keď kúril na jar skoro všetky marhulky mu premrzli... celý příspěvek > |
 |
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 1.2.2025  Záhradkár z Česka mi poslal foto jeho už dosť narašených marhúľ pozrel som sa aj ja v záhrade niektoré odrody tiež začínajú rašiť, ale zatiaľ nie tak veľa ako na obrázkoch dole.Podobné fotky mi poslali kámoši z Maďarska, Francúzka, Rumunska píšu je... celý příspěvek > |
 |
Ellipso UEB4702/1🍎, 27.1.2025  Fytos tam má aj rôzne podnože. |
 |
|
 |
Slnečný úpal marhúľ 🍑, 27.1.2025 Pýtal som sa kámošov z Francúzska v tej oblasti nepršalo veľmi dlho vyschli malé rieky a aj nádrže z vodou opakuje sa to tam posledné roky.Okrem marhúľ mali tam aj broskyňe sad všetko vytrhali nasadili vinič. |
 |
Slnečný úpal marhúľ 🍑, 27.1.2025  Niečo z Francúzkej stránky. Nedostatok vody a teploty 42C spôsobili usichanie marhúľ, slnečný úpal v sadoch vo Francúzsku, pestovatelia marhúľ sa rozhodli, že v tejto oblasti budú pestovať iní druh ovocia. |
 |
Roubování v ruce, 26.1.2025  Tu sú rôzne typy vrúblovania. |
 |
Sršeň?, 26.1.2025  V Španielsku zistili Osu ešte agresívnejšiu ako Sršeň ázijský. Inštitút sa im snaží pomôcť skúšajú rôzne pasce. |
 |
Výstava Polsko🍎, 24.1.2025  22 - 23 sa konala v Poľsku výstava možno ste tam niektorí boli veľmi veľa obrázkov tam bol dám len niekoľko stoho. |
 |