Příspěvky uživatele - 168.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2022-2, 28.7.2022
já tedy vidím na fotce shluku meruněk se šuplérou alespoň 4 meruňky se světejší skvrnou na slupce a to je vzhledový znak nakažení. Také na fotce s rozpůlenou meruňkou je vidět na pecce světlý kroužek, což je také vzhledový znak nakažení. Ty symptomy... celý příspěvek >
Řez vysazené broskvoně, 28.7.2022
k jarnímu řezu nemám důvěru, když loňské letorosty se nechávají delší a tím v důsledku plození na jednoletém dřevě a vyholování spodních částí letorostů se strom poměrně rychle rozrůstá do šířky a plodonosný obrost uvnitř koruny rychle mizí. Když pak... celý příspěvek >
Řez stromkového černého rybízu, 12.7.2022
o této skutečnosti vím, přesto si myslím, že to nejsou dostatečné důvody pro to, aby se černý rybíz jako stromkový vůbec nepěstoval. Sám jsem si několik černých rybízů na meruzalku narouboval a 2. rokem po naroubování nevypadají špatně, i nějaká... celý příspěvek >
Proč má broskvoň malé listy?, 6.7.2022
rozhodně bych s tím stromkem nehýbal, ani teď, ani na podzim, jestli chce tazatel dát stromku naději, tak určitě ne tak, že za půl roku ho bude zase přesazovat. Kromě toho si stojím za tím, že pro výsadbu broskvoní, ale i jejich přesazování, je více... celý příspěvek >
Krabatění listů na paprikách, 6.7.2022
hmm, já tedy žádný závažný problém nevidím. Walter
Proč má broskvoň malé listy?, 6.7.2022
tohle se může stát každému, i zkušeným pěstitelům broskvoní. Příčinu nezjistíte, ani tehdy, když stromek vykopete a odhalíte kořeny. Docílíte jen toho, že stromek nepochybně zahyne, tato roční doba není vhodná k takovým zásahům. Doporučuji vám smířit... celý příspěvek >
Harbinger, 3.7.2022
je to možné, Harbinger nemám a tak se Springcrestem nemohu porovnat, ale věřím, že může být u vás nejranější. Každopádně včera už jsem ale musel sklidit prvních 5kg Springcrestů, uložit je do chladničky a uchránit je tak před největšími znalci... celý příspěvek >
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 3.7.2022
jehlu taky nepoužívám, smyslem bylo nabídnout alternativu odměření tekutého přípravku měrkou vyznačenou na injekční stříkačce, kde lze odměřit až 0,1 ml. Mně se stříkačka na odměření hodila zejména na namíchání pouze 1 litru roztoku Calypso 480sc,... celý příspěvek >
Prosba, dá se s tím ještě něco udělat?, 2.7.2022
jsem zrovna před chvílí přišel z lesa s košíkem hub a s chutí jsem se zasmál tady těm vašim příspěvkům. Walter
Jakou techniku na 1000m2 a metr vysokou trávu, 17.6.2022
automat jsem nikdy nechtěl mám jen poloaut., tj. silnějším klepnutím o zem se struna vysune o jeden díl ven. A kryt je napůl sejmutý. Ano, když je ta tráva opravdu přes metr, tak je jí třeba šmiknout napůl. Walter
za svůj život jsem s křoviňákem nasekal hektary a tak vím, že trojzubec se do trávy moc nehodí, ten je tak na buřeň v lese, ostružiny, šípek, nálety buku, bříz a jiných listnáčů. Trojzubec má setrvačnost, nezastaví se hned, jako struna, zrovna včera... celý příspěvek >
dosekával jsem pod švestkami a tam je velký balvan, vím o něm, ale v té vysoké trávě nebyl vidět, no a štrejchl jsem ho. Walter
souhlasím, že s jednobubnovkou se to posíct dá, zrovna skoro metrovou trávu letos ještě nesečenou jsem s ní dělal v pondělí, ale jbylo to taktak, pak jsem s ní šrtl o šutr, jeden nůž vejpůl, zbylé ohnuté a bylo vymalováno. Takže za mě nejjednodušší... celý příspěvek >
Divné housenky na jabloni, 15.6.2022
podle mě vám jahody ožraly srny. Nejspíš v noci. Walter
Vlhkoměr, 15.6.2022
myslím si, že něco takového je zbytečné. V skleníku se musí zalévat více, než venku, panují tam vyšší teploty a s tím je spojený vyšší výpar vláhy z půdy. Určitě pomůže pravidelné kypření půdy, utužená půda rychle vysychá, zatímco nakypřená vláhu v... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika